Hyppää sisältöön

Voimassa olevat kaavat

Asemakaavayhdistelmät

Kuusamossa asemakaavoitettuja alueita on Kirkonkylällä ja Rukalla. Kaavayhdistelmät on koottu lainvoimaisista asemakaavoista. Yhdistelmällä ei ole virallista kaavan statusta. Virallisen asemakaavaotteen voit tilata maankäytön asiakaspalvelusta.

Ruka

Linkki Rukan asemakaavayhdistelmään (avautuu uuteen välilehteen)

Yllä olevaa tekstiä klikkaamalla avautuu skaalautuva kartta Rukan asemakaava-alueelta. Zoomaa halutun kiinteistön kohdalle ja klikkaa karttaa: näkyviin aukeaa valintaikkuna, josta löytyy linkki kaavamerkintöihin ja -määräyksiin sekä mahdollisiin rakentamistapaohjeisiin. Yläreunan valikosta löytyy työkaluja mm. etäisyyden ja pinta-alan mittaamiseen sekä kartan tulostamiseen.

Kirkonkylä

Linkki kirkonkylän asemakaavayhdistelmään (avautuu uuteen välilehteen)

Ranta-asemakaavat

Alla olevasta linkistä avautuu kartta, jossa näkyy kaikki Kuusamon ranta-asemakaavat. Valitsemalla vasemman reunan valikosta “Kiinteistörajat”, saat myös kiinteistöjen rajat näkyviin. Kaava-aluetta klikkaamalla aukeaa valintaikkuna, josta löytyy linkki kaavamerkintöihin ja -määräyksiin. Yläreunan valikosta löytyy työkaluja esim. etäisyyden ja pinta-alan mittaamiseen sekä kartan tulostamiseen.

Linkki ranta-asemakaavayhdistelmään (avautuu uuteen välilehteen)

Yleiskaavat

Alla olevasta linkistä avautuu kartta, jossa näkyy kaikki Kuusamon yleiskaavat. Kaava-aluetta klikkaamalla aukeaa valintaikkuna, josta löytyy linkki kaavamerkintöihin ja -määräyksiin. Yläreunan valikosta löytyy työkaluja esim. etäisyyden ja pinta-alan mittaamiseen sekä kartan tulostamiseen.

Linkki yleiskaavayhdistelmään (avautuu uuteen välilehteen)