Hyppää sisältöön

Voimassa olevat kaavat

Asemakaava yhdistelmät

Kuusamossa asemakaavoitettuja alueita on Kirkonkylällä ja Rukalla. Kaavayhdistelmät on koottu lainvoimaisista asemakaavoista. Yhdistelmällä ei ole virallista kaavan statusta. Virallisen asemakaavaotteen voit tilata maankäytön asiakaspalvelusta.

Ruka

Linkki Rukan asemakaavayhdistelmään 

Yllä olevaa tekstiä klikkaamalla avautuu skaalautuva kartta Rukan asemakaava-alueelta. Zoomaa halutun kiinteistön kohdalle ja klikkaa karttaa: näkyviin aukeaa valintaikkuna, josta löytyy linkki kaavamerkintöihin ja -määräyksiin sekä mahdollisiin rakentamistapaohjeisiin. Yläreunan valikosta löytyy työkaluja mm. etäisyyden ja pinta-alan mittaamiseen sekä kartan tulostamiseen.

Kirkonkylä

Asemakaavayhdistelmä on vireillä. Kaavaotteen saat asiakaspalvelusta.

Ranta-asemakaavat

Alla olevasta linkistä avautuu kartta, jossa näkyy kaikki Kuusamon ranta-asemakaavat. Valitsemalla vasemman reunan valikosta “Kiinteistörajat”, saat myös kiinteistöjen rajat näkyviin. Kaava-aluetta klikkaamalla aukeaa valintaikkuna, josta löytyy linkki kaavamerkintöihin ja -määräyksiin. Yläreunan valikosta löytyy työkaluja esim. etäisyyden ja pinta-alan mittaamiseen sekä kartan tulostamiseen.

Linkki ranta-asemakaava yhdistelmään

Yleiskaavat

Alla olevasta linkistä avautuu kartta, jossa näkyy kaikki Kuusamon yleiskaavat. Kaava-aluetta klikkaamalla aukeaa valintaikkuna, josta löytyy linkki kaavamerkintöihin ja -määräyksiin. Yläreunan valikosta löytyy työkaluja esim. etäisyyden ja pinta-alan mittaamiseen sekä kartan tulostamiseen.

Linkki yleiskaavayhdistelmään