Hyppää sisältöön

Kirkkokedon koulu

Koulumme on keskeisellä paikalla Kuusamon keskustassa, aivan Pyhän Ristin kirkon läheisyydessä. Kirkkokedolla on pitkät perinteet, sillä olemme Kuusamon vanhin koulu.

Koulussamme ovat ikäluokat eskarilaisista kakkosluokkalaisiin. Meillä on myös pidennetyn oppivelvollisuuden oppilaita, jotka integroituvat taitojensa mukaan yleisopetuksen luokkiin. Yhteensä meitä on ikäluokasta riippuen noin 150 henkeä. Aamu- ja iltapäivähoito ovat luonteva osa koulumme toimintaa.

Vanhojen seinien sisällä ja historiallisisten koulutarinoiden keskellä, on opetuksemme ajanmukaista. Innostuneet opettajat sekä muu henkilökunta pitävät tästä huolen!

Täällä on kivat opettajat!

Poika toiselta luokalta

Kirkkokedon koululla annamme oppilaillemme turvallisen ja mielenkiintoisen alun koulutielle. Opetuksessa korostamme lapsilähtöisyyttä ja toiminnallisuutta. Teemme tiivistä yhteistyötä kotien kanssa.

Koulumme on kävelymatkan päässä uima- sekä jäähallista ja urheilukentästä. Hiihtoladut ovat vieressämme, kuten myös luonto Kirkkosaarineen ja Torangin rantoineen. Kirjasto ja Kuusamotalo ovat niin ikään lähellä.

Oppilaat tulevat keskustan, Ruostesuon ja Torangin alueelta. Myös Ouluntien varrelta ja Kurkijärventieltä on oppilaita. Esiopetuksessa on oppilaita myös Sänkikankaan koulupiiristä.

Pihalla voitkin nähdä iloisia ja touhukkaita oppilaita leikkeineen, sillä olemmehan pienten lasten koulu.

Pihalla on hyvät leikkivälineet!

Toisen luokkasteen oppilaat