Hyppää sisältöön

Maksuttomat perheliikuntavuorot ja työttömien vuorot

Liikuntakeskuksen maksuttomat perheliikuntavuorot ovat käynnissä syys- ja kevätkaudella, ei koulujen loma-aikoina.

Perheuinti

Perheille ilmainen uintivuoro on sunnuntaisin klo 10.00-12.30 (sisäänkäynti viimeistään klo 11.00). Lapsi tai lapset tulevat uimaan vanhempien tai isovanhempien kanssa. Lapset ovat altaassa vanhempien vastuulla ja valvonnassa. Uimataidottomien lasten paikka on pienessä altaassa.

Perheliikuntavuoro salissa

Perheille ilmainen omatoiminen liikuntavuoro on liikuntahallissa sunnuntaisin klo 10.00-12.00. Lasten liikuntavälineitä saa liikuntakeskuksesta käyttöön. Lapsella on oltava mukana huoltaja, jonka vastuulla hän liikkuu vuorolla. Perheliikuntaan voi osallistua ilman ilmoittautumista, sisäänkäynti liikuntakeskuksen pääovesta.
Huomioithan, että trampoliini ja yleisurheilutila eivät kuulu perheliikuntavuoroon. Näitä tiloja voit varata kassalta erikseen. Tapahtumat/ottelut peruuttavat vuorot – tarkista mahdolliset peruutukset esim. peruutukset -sivulta tai Julius -varausjärjestelmästä.

Luisteluvuoro jäähallissa

Jäähallissa/EVO –areenalla on ilmainen luisteluvuoro sunnuntaisin klo 9.00-11.00 ja kiekkovuoro klo 11.00-11.45. Käynti jäähallin ovesta. Tapahtumat/ottelut peruuttavat vuorot – tarkista mahdolliset peruutukset Evo-areenan -nettisivultamme tai Julius -varausjärjestelmästä.

Vesipeuhula 3-6 -luokkalaisille, maksimissaan 35 lasta

Ilmainen vesipeuhula järjestetään uimahallissa koulujen syys- ja kevätlukukaudella perjantaisin klo 14.30-16.00 (sisäänkäynti klo 15.00 mennessä). Peuhula on tarkoitettu 3-6 -luokkalaisille. Vesipeuhulan aikaan lasten käytössä on vesileikkivälineitä. Vesipeuhulassa maksimissaan 35 lasta.

Työttömien vuoro

Työttömien ilmainen uinti/kuntosalivuoro on tiistaisin ja torstaisin klo 15.00-16.30 (sisäänkäynti klo 15.30 mennessä). Ilmoittaudu kassalla, saat sisäänpääsyä varten kertakortin. Käyttöoikeus tarkistetaan työvoimahallinnosta määräajoin.