Hyppää sisältöön

Maatalouden viljelijätuet muodostuvat EU:n yhteisen maatalouspolitiikan mukaisista tukimuodoista sekä kansallisesta tukijärjestelmästä. Tulotuilla pyritään turvaamaan tuotannon kannattavuus ja jatkuvuus.

Tukien hakeminen ja maksaminen

Maataloustukia haetaan joko sähköisesti Vipu-palvelussa tai palauttamalla paperilomakkeet määräaikaan mennessä maaseutupalvelun yhteistoiminta-alueen kuntiin Kuusamo, Posio tai Taivalkoski. Tukimuodot ja -ehdot löytyvät Ruokaviraston sivulta. Tuet maksetaan joko peltoalaa, eläintä/eläinyksikköä tai tuotettua määrää kohden Ruokaviraston määräämänä ajankohtana. Tukiasioissa ota yhteyttä maaseutupalveluihin.

Koillismaan maaseutupalveluiden yhteinen asiointisähköposti

Maaseutupalvelut Kuusamon toimipaikassa

Lomakkeiden palautusosoite Kuusamossa on Koillismaan maaseutupalvelut, PL 9, 93601 Kuusamo tai maaseutupalveluiden yhteinen asiointisähköposti maataloustoimisto@kuusamo.fi.

Maaseutupalvelut Posion toimipaikassa

Lomakkeiden palautusosoite Posiolla on Koillismaan maaseutupalvelut, Kirkkotie 1, 97900 Posio tai maaseutupalveluiden yhteinen asiointisähköposti maataloustoimisto@kuusamo.fi.

Maaseutupalvelut Taivalkosken toimipaikassa

Lomakkeiden palautusosoite Taivalkoskella on Koillismaan maaseutupalvelut, PL 25, 93401 Taivalkoski tai maaseutupalveluiden yhteinen asiointisähköposti maataloustoimisto@kuusamo.fi.