Hyppää sisältöön

Kenestä vuoden 2023 mökkiläinen?

Kuusamon vuoden 2023 mökkiläinen -titteli on jälleen haussa. Etsimme mökkiläistä, joka innovoi, haastaa, osallistuu, keskustelee ja vaikuttaa niin mökkiläisten kuin muidenkin kuusamolaisten yhteisössä. Vuoden mökkiläinen on tekijä, josta me kaikki voimme ottaa oppia.

Kuka mielestäsi olisi Kuusamon vuoden vapaa-ajan asukas? Tee ehdotus ja jätä myös perustelusi miksi esittämäsi henkilö olisi oikea valinta. Ehdotuksen voi tehdä kuka tahansa, olit sitten vapaa-ajan asukas tai paikallinen.

Jätä ehdotuksesi 17.9.2023 mennessä

Kyselyyn annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä tietoja säilytetä.

Taustaa & lisätiedot

Vuoden mökkiläinen on valittu Kuusamossa vuodesta 2015 lähtien lukuun ottamatta kiivainta pandemia aikaa. Valinnan takana on Kuusamon kaupunginhallituksen nimeämä mökkiläistyöryhmä. Vuodesta 2012 saakka toimineen työryhmän tehtävänä on kehittää kaupungin ja sen vapaa-ajan asukkaiden välistä yhteistyötä. Työryhmä nimetään valtuustokausittain.

Perinteisesti mökkiläistyöryhmä järjestää yhteisiä tapahtumia kerran, pari vuodessa. Tänä vuonna yhteinen tapahtuma järjestetään virtuaalisesti marraskuussa, jolloin julkistetaan myös vuoden mökkiläinen 2023-tittelin saaja. Tapahtumasta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Oletko kuullut Kuusamon mökkiläiset -Facebook ryhmästä? Ryhmässä on jo yli 4.900 jäsentä – tule sinäkin mukaan!