Hyppää sisältöön

Digirohkeus ei ole uhkarohkeutta!

Digi- ja väestötietovirasto järjestää järjestyksessään neljännen Digiturvaviikon 25.-29. syyskuuta 2023 teemalla Digirohkeus ei ole uhkarohkeutta!

Digiturvaviikko on digitaaliselle turvallisuudelle omistettu tapahtumaviikko, joka tarjoaa käytännön keinoja digiturvallisuuden parantamiseen. Viikon koko ohjelma on kaikille avoin ja maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Meillä Suomessa on päästy digitaalisen yhteiskunnan kehittämisessä pitkälle olemalla rohkeita – kehittämällä ja kokeilemalla ennakkoluulottomasti uutta. Tästä asenteesta haluamme pitää kiinni jatkossakin. Uhkarohkeus ei kuitenkaan kuulu digimaailmaan. Jotta digi on turvallista meille kaikille, tarvitaan rohkeuden lisäksi kykyä tunnistaa uhkia ja hallita riskejä. Tähän Digiturvaviikko tarjoaa käytännöllisiä vinkkejä.

Digiturvaviikko tarjoaa myös tuoretta ja näkemyksellistä keskustelua Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa. Päivittäisissä webinaareissa saat käytännön vinkkejä digiturva-asioiden ymmärtämiseen, hallintaan ja edistämiseen. Ohjelmaa on luvassa organisaatioiden johtajille, digiturvan asiantuntijoille sekä kaikille arjen ja kodin digiturvasta kiinnostuneille.

Katso koko Digiturvaviikon ohjelma verkkosivulta dvv.fi/digiturvaviikko ja tule mukaan!

Voit katsella kaikkia Digiturvaviikon webinaareja suorana lähetyksenä  osoitteessa https://www.mediaserver.fi/live/digiturvaviikko (avautuu udessa välilehdessä). Tallenteet julkaistaan jälkikäteen samassa osoitteessa.