Hyppää sisältöön
Nuori pelaa biljardia

Nuortentalo Winssi

Nuortentalo Winssillä järjestetään avointa toimintaa nuorille.

Talon sydän on oleskelutila, josta löytyy niin sohvia, nojatuoleja kuin pöytäryhmiä. Niissä kelpaa viettää aikaa esimerkiksi lautapelien, läksyjen tai ihan vain puhtaasti rentoutumisen merkeissä. Tilan toisessa päässä sijaitsee iso ulkoterassi, jonka katoksen alla nautitaan kesästä. Toista päätyä hallitsee esiintymislava ja konsolipelaajien nurkkaus.

Biljardin ystävien iloksi oleskelutilaan on sijoitettu biljardipöytä. Isoon tilaan mahtuu myös keittiö, joka palvelee sekä pienryhmien kokkauspisteenä että nuorisokahvilana.

Tila on tarkoitettu enintään 75 henkilölle.

Ilmaise itseäsi soittamalla.

Winssin akustoitu ja äänieristetty bänditila sijaitsee Nuortentalon päädyssä. Tilaa voi käyttää omatoimisesti tai sovittaessa ohjatusti.

Soitinvalikoimasta löytyvät tutuimmat bändisoittimet: sähkökitara, bassokitara, rummut ja sähköpiano. Laulajien käytössä on pa-laitteisto. Tilaan mahtuu noin viisi henkilöä. 

Game on!

Winssin Esport-tilan viisi hyvin varusteltua pelitietokonetta palvelevat kaikkia pelaamisesta kiinnostuneita vasta-alkajista kovan luokan gamereihin.

Tilan ovet pidetään auki nuortentalon aukioloaikojen mukaisesti, mutta siellä järjestetään myös ohjattua toimintaa muun muassa pienryhmille.

Esport-tilan käyttö on nuorisopalveluiden asiakkaille maksutonta. Tilaa kuitenkin vuokrataan myös muille käyttäjille. Esport-tilaan mahtuu noin viisi henkilöä. 

Kammi

Neuvottelutila Kammista on moneksi. Tilassa järjestetään pienryhmätoimintaa, minkä lisäksi se tarjoaa rauhallisen paikan itsenäiseen opiskeluun nuortentalon naapurissa sijaitsevien oppilaitosten opiskelijoille.

Kammia myös vuokrataan esimerkiksi yhdistysten käyttöön. Kokouksia varten Kammista löytyy älytelevisio, 10 hengen pöytäryhmä sekä vesipiste ja pieni jääkaappi kahvittelua varten. Tila on tarkoitettu enintään 22 henkilölle.