Hyppää sisältöön
"Etsivän nuorisotyön logo."

Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu 13–29-vuotiaille nuorille. Tarjoamme tukea, ohjausta ja neuvontaa, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikan löytämisessä, asunnon hakemisessa, toimeentuloasioissa tai missä tahansa nuoren mieltä askarruttavissa asioissa. Voimme myös lähteä mukaan esimerkiksi virastokäynneille. Toimintamuotoina ovat henkilökohtainen ohjaaminen ja keskustelut, kuin myös pienryhmätoiminta, sekä leirit.

eEtsivä, asiantuntija nuorten digitaalisilla kanavilla.

eEtsivä nuorisotyöntekijä keskittyy kasvokkaisten ja digitaalisten toimintojen yhdistämiseen. Hän toteuttaa digitaalisia neuvonta- ja ohjauspalveluja, etsii ja luo kontakteja nuoriin digitaalisissa ja pelillisissä toimintaympäristöissä.

eEtsivän nuorisotyöntekijän läsnä oleva ammatillisuus luo nuorille mahdollisuuksia tulla nähdyksi ja kuulluksi juuri heille tärkeissä digitaalisissa ympäristöissä.

Moi! Voisitko auttaa yhdessä jutussa?

Palvelumme on luottamuksellista, nuoren tarpeista lähtevää, maksutonta ja vapaaehtoista. Yhteyttä etsivään voi ottaa nuori itse, huoltaja tai muu lähiomainen, viranomainen tai vaikka kaveri. Toimistomme sijaitsee Nuortentalo Winssillä, mutta meidät voi kohdata myös esim. kouluilla. Teemme monialaista verkostotyötä.

Etsivää nuorisotyötä koordinoi nuorisosihteeri Sari Tyynelä.