Hyppää sisältöön

Jäähalli EVO-areena

Kuusamon kaupungin jäähalli EVO- areena valmistui vuonna 2018. Halli on iltaisin urheiluseurojen käytössä ja päivisin hallissa luistelevat oppilaitosten harrastajat.

 • katsomo 630:lle henkilölle
 • 4 pukutilaa ja 2 lisäpukutilaa liikuntakeskuksen puolella
 • messu- ja festivaalikäytössä tilaa 2060:lle henkilölle

Matkailijoilla ja paikkakuntalaisilla on mahdollisuus käyttää jäähallin vapaita luisteluvuoroja, jotka päivittyvät ohjeiseen listaan viikoittain.  Vuoroja on maksullisia ja maksuttomia. Katso toimintaohjeesta maksu- ja sisäänkäyntiohjeet. Huomioithan, että koirat eivät ole tervetulleita tiloihimme.

Liikuntakeskuksen tilojen tilavaraukset siirtyvä 1.1.2024 Julius-tilavarausjärjestelmään. Voit nähdä reaaliaikaisen varaustilanteen ja tehdä varaushakemuksia liikuntatiloihin ositteessa https://juliusvaraus.fi/julius/etu?companyId=152

Julius-järjestelmän käyttöohjeet löydät tästä.

Avoimet jäähallivuorot

Jäähallin omat vuorot (sunnuntain perheliikuntavuorot ja maksulliset kiekkovuorot) näkyvät Julius -varausjärjestelmässä pinkillä värillä.

 

Jäähallin sisäänkäynti ja pysäköintialue

Kahviot

Kuusamon Pallo-Karhujen Urheilubaari jäähallissa on avoinna viikonloppuisin otteluiden aikaan, joilloin kahviosta on saatavana pientä suolaista ja makeaa syötävää. Liikuntakeskuksen kahvio on avoinna arkisin ja viikonloppuisin.

 

 • Jäähalli

  • Jäähalliin on oma sisäänkäynti pysäköintialueen vieressä. Kertamaksulla ja kausi- ja sarjakortilla maksavilla sisäänkäynti liikuntakeskuksen kassan kautta, joka sijaitsee Kitkantien puolella.
  • Jäähallin yhteydessä on pukuhuoneet, jotka ovat jäävuoron varanneiden käytössä. Pukuhuoneen käyttäjät huolehtivat, että pukuhuoneet jäävät yhtä siistiin kuntoon kuin ne oli ryhmän sinne saapuessa. Epäsiistiksi jätetyn pukutilan siivoamisesta veloitamme 50 euroa.

   

  Toiminta jäähallissa eri maksuvaihtoehdoilla

  Kertamaksu

  Maksu maksetaan liikuntakeskuksen kassalle (samassa rakennuksessa, sisäänkäynti Kitkantienn puolella). Asiakas saa kuitin kassalta ja voi mennä jäähalliin sisäkäytävää (arkisin klo 8-15 välillä) ja/tai ulkokautta.

  Kausikortti, sarjakortti, senioripassi, sporttikortti, actionpassi

  Henkilökohtainen kulkukortti ostetaan liikuntakesuksen kassalta. Järjestelmään syötetään asiakkaan tiedot ja tehdään tarvittava kausi- / sarjakortti. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille (tietosuojalaki).

  Ilmoita kadonneesta kulkukortista. Kortti kuoletetaan, jolloin löytäjä ei voi sitä enää käyttää. Tiedot siirretään uudelle kortille. Kausikortin voimassaolon jatkaminen: Kulkukortille voi ostaa uuden kausikorttijakson kassalta. Itse korttia ei tarvitse uusia vaan lataukset tehdään samalle, omalle kortille.

  Vakiovuorot

  Talvikauden vakiovuorojen varaukset tehdään toukokuussa. Jäähallin vakiovuoroille kuljetaan jäähallin ovesta.

  Vapaat vuorot

  Varattujen vuorojen ulkopuolelle jääneitä vuoroja voi tiedustella kassalta. Vapaana oleville jäähallin vuoroille voi mennä kertamaksulla tai kausikortilla. Kertamaksu maksetaan liikuntakeskuksen kassalle. Asiakkaat, joilla on henkilökohtainen kausi- tai sarjakortti leimaavat kortin alakertaan liikuntakeskuksen kassan vieressä olevassa lukulaitteessa. Tiloja voi varata myös tuntihinnalla omaan käyttöön.

   

 • Jäähallin invapysäköintialue sijaitsee jäähallin pääovien edessä. Hissillä pääset nousemaan katsomo- ja kahviokerrokseen, josta löytyy esteetön katsomo ja  inva-WC. Alakerrassa on myös inva- WC. Jäähallissa on induktiosilmukka.

Jäähalli kartalla

Ohita upotus