Olet täällä

Nuortentalo Winssi

Nuortentalo Winssi tarjoaa palveluita ja ajanvietettä kaikille 13–29-vuotiaille nuorille. Toimimme matalan kynnyksen periaatteella.

 

Nuortentalo Winssi

Kitkantie 30

93600 Kuusamo

winssin logo

Nuortentalo Winssi toimii Kitkantiellä kolmessa kerroksessa. Katutasossa järjestetään avointa toimintaa. Katutasossa, kellarissa ja yläkerrassa sijaitsee ryhmille ja yksityisille vuokrattavia tiloja.

Winssin avoin pelitila, kahvila sekä henkilökunnan toimistot ovat katutasossa. Kahvilassa toimii perjantaisin klo 18–22 päihteetön Walkers-kahvila 13–18-vuotiaille nuorille. Muina aikoina kahvila toimii oleskelutilana, jossa voi pelata esimerkiksi kortti- tai lautapelejä, lukea lehtiä, tehdä läksyjä, katsoa televisiota tai vaikka laulaa karaokea. Pelitilasta löytyvät muun muassa biljardi- ja pingispöydät sekä digitaalisia pelejä.

Kellarissa on käytettävissä Winssin aukioloaikoina soittotila. Soittotilaa voi käyttää sovittaessa omatoimisesti, tai ohjattuna. Huone on akustoitu ja varusteltu soittamiseen sähkökitaralla, bassolla, rummuilla ja kosketinsoittimilla. Huoneessa on myös pieni pa-laitteisto. 

Winssin yläkerrasta löytyvät pieni ja iso kokoustila, sekä palaverihuone. Yläkertaan sijaitsee myös Escape room (pakohuone-peli). Escape room soveltuu parhaiten n. 2-4 hengen ryhmille. Peli kestää n. tunnin. Sopivia aikoja peliin voi kysyä nuorisopalveluiden henkilökunnalta. Yläkerrassa sijaitsevat myös Kuusamon 4H-yhdistyksen toimitilat.

Isossa kokoustilassa on istumapaikat 20–30 henkilölle. Tila voidaan jakaa kahtia väliovilla ja sieltä löytyvät videotykki, valkokangas, piirtoheitin ja tussitaulu. Lukolliset säilytyskaapit ovat yhdistysten käytettävissä.

Pienessä kokoustilassa on istumapaikat 10–12 henkilölle. Huoneessa on valkokangas ja tarvittaessa sinne voidaan siirtää piirtoheitin. Tilassa on kahvinkeitto mahdollisuus.

Palaveri huoneeseen mahtuu noin 10 henkilöä.

 

 

 

Lisätietoja palvelusta antaa