Hyppää sisältöön

Nilonkankaan koulun työmaatiedote

Uusi Nilonkankaan koulu ja esiopetustilat rajattuine piha-alueineen ovat olleet käytössä huhtikuusta 2023 alkaen. Uusi liikuntasali on valmistunut heinäkuussa ja koulun uusi piha-alue on valmistunut kokonaisuudessaan ensimmäisen vaiheen mukaisesssa laajuudessa.

Hanke jatkuu mm. vanhan Nilonkankaan koulun purkamisen loppuun saattamisella sekä kiinteistön aidan rakentamisella. Työn alla olevat piha-, liikenne- ja huoltoalueet rakentuvat loppusyksyn aikana, lisäksi Nilon koulun vanhan ruokalasalisiiven muutostyöt ovat käynnissä parhaillaan.

Yläkoulun vanhan rappauspinnoitteen uusiminen on pääosin valmis ja telineiden purkamiset ovat käynnissä. Työn valmistuttua piha-aluetta saadaan laajemmin käyttöön ja sisäänkäyntejä saadaan  yläkoulun puolelle lisää.

Koulualueen ympärillä on edelleen käytössä väliaikaisia kulkujärjestelyjä jättö- ja saattoliikenteen sekä yläkoulun sisäänkäyntien osalta. Alueella liikkuvia pyydetäänkin edelleen varovaisuuteen varsinkin työmaa-alueen läheisyydessä, erityisesti esikoulun sekä alakoulun aamu- ja iltapäivän nouto- ja saattoliikenteen aikana.

Näkymä vanhan Nilonkankaan koulun purkutyömaalle

Kuva päivittyy tunnin välein.

Ohita upotus
Katso kuvaa suurempana (Avautuu uuteen välilehteen)
Aluesuunnitelma 9.8.2023 alkaen, punainen rasteroitu alue työmaa-aluetta.