Hyppää sisältöön

Katso kaupunginvaltuuston kokoukset suorana tai tallenteena

Voit seurata Kuusamon kaupunginvaltuuston kokousta suorana lähetyksenä tai tallenteena kokouksen jälkeen.

Suora lähetys käynnistyy, kun kokous alkaa. Suoran lähetyksen tallenne on katsottavissa kokouksen jälkeen kahden viikon ajan.

Kaupunginvaltuuston kokousaikataulut julkaistaan kuulutuksena. Kuulutukset löytyvät etusivulta Kuulutukset -linkin takaa.

Kaupunginvaltuuston kokous 18. huhtikuuta 2024 klo 15

Siirry tästä kokouksen YouTube -lähetykseen

Kokoustallenteet tekstitettyinä

Saavutettavuusdirektiivin mukainen tekstitetty versio kokouksesta julkaistaan tallenteena viimeistään kahden viikon kuluttua. Kaikki tekstitetyt tallenteet löytyvät kokouksen kanavalta alla olevasta linkistä. Tekstitys ei ole käytössä automaattisesti. Suomenkielinen tekstitys valitaan manuaalisesti videon alaosan painikkeesta (kolmas oikealta).

Kaupunginvaltuuston kokoustallenteet

Kaupunginhallitus on päättänyt 13.12.2022 § 273, että valtuuston kokousten esitysmateriaalien ja kyselytuntien vastaukset julkaistaan kaupungin verkkosivuilla kokoustallennelinkin yhteydessä valtuuston kokousten jälkeen.

Materiaalit

Kaupunginvaltuuston kokous 18.4.2024

§ 14 Lisämäärärahaesitys Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivanki Oy:n nuoriso- ja perhemajoitusrakennuksen rakentamiseen

Kuusamon kaupungin toimielinten esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan Tweb-julkaisujärjestelmän kautta. Järjestelmän kautta voidaan julkaista vain viralliset kokousasiakirjat.

Siirry Tweb-julkaisujärjestelmään: kuusamo.tweb.fi (avautuu uuteen välilehteen)