Hyppää sisältöön

DigiCultin alustatoimittaja valittu

DigiCult-hankkeessa kehitettävän digitaalisen palvelualustan kilpailutus on tullut päätökseen Oulun, Espoon ja Kuusamon kaupunkien yhteisvoimin. Tarjouskilpailuun jätettiin neljä tarjousta, joiden arvioinnin suoritti moniammatillinen ja poikkihallinnollinen projektiryhmä.

Projektiryhmän kokonaisvaltaisen arvioinnin perusteella Zoneatlas Oy täyttää vaatimukset, joilla varmistetaan tarvittavat voimavarat alustan toteuttamiseksi. Projektisuunnitelma on innostava sekä sisältää merkittävästi innovatiivisia ominaisuuksia alustan kehitystyöhön.

On mahtavaa päästä viemään luonto- ja kulttuurikohteiden löydettävyyttä maailmanluokan tasolle.

Toimitusjohtaja Teemu Joensuu, Zoneatlas Oy

Alustaa kehitetään useassa vaiheessa. Kesän aikana käynnistetään varsinainen muotoilu- ja tekninen suunnittelutyö. Sisällöntuotannon hankekaupungit ovat aloittaneet jo kilpailutuksen valmisteluvaiheen aikana. Nyt päästään hyvällä vauhdilla kehittämään sisältöjä edelleen ja testaamaan niitä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Kesän ja syksyn taitteessa on tavoitteena julkaista alustasta ensimmäinen, rajoitetun toiminnallisuuden versio. Sen avulla kerätään käyttäjäkokemuksia kehitystyön tueksi.

Siirry DigiCultin sivulle ja lue koko tiedote