Hyppää sisältöön

Tukea työllistymiseen

Merkityksellisiä tarinoita – Kieppi Kuusamo

Kieppi on kaikenikäisten matalan kynnyksen palvelupiste, joka toimii monialaisena palveluna yhden luukun periaatteella.

Työllisyys, opiskelu, maahanmutto tai asettautuminen – varmistamme henkilökohtaisen ohjauksen, tuen ja neuvonnan jokaiselle. Kieppi palvelee myös työnantajia rekrytointeihin ja palkka- ja työllistämistukiin liittyvissä asioissa

Siirry työllisyyspalvelupiste Kiepin sivuille

Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

Ohjaamo on kaikille alle 30-vuotiaille tarkoitettu paikka, jossa saa maksutonta apua ja tukea monenlaisiin asioihin opiskelusta ja työllistymisestä asumiseen ja kaikkeen näiden väliltä.

Ohjaamoon olet tervetullut omana itsenäsi, tilanteessa kuin tilanteessa!

Siirry Ohjaamo Kuusamon sivuille

TE-palveluista osa kaupungin palveluita 1.1.2025 alkaen

Ensi vuoden alusta lähtien TE-palvelut siirtyvät kuntien tehtäväksi ja valtion työ- ja elinkeinotoimistot eli TE-toimistot lakkautetaan. Työvoimapalveluista tulee osa jokaisen kunnan peruspalveluja, samaan tapaan kuin esimerkiksi sivistys- tai yhdyskuntarakentamiseen liittyvät palvelut. Työvoimapalvelujen avulla sekä henkilö- että yritysasiakkaat saavat neuvontaa ja ohjausta työnhakuun ja työntekijöiden rekrytointiin sekä osaamisen kehittämiseen.

Järjestämme työvoimapalvelut yhdessä Hyrynsalmen, Kajaanin, Kuhmon, Kuusamon, Paltamon, Puolangan, Ristijärven, Sotkamon, Suomussalmen ja Taivalkosken kanssa ja muodostamme yhdessä Kainuu – Koillismaan työllisyysalueen.

Mitä muutos tarkoittaa?

Jos olet jo TE-palvelujen asiakas, sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä, vaikka palveluntarjoaja vaihtuu vuoden vaihteessa. Tiedotamme mahdollisista muutoksista verkkosivuillamme ja otamme sinuun yhteyttä tarvittaessa myös henkilökohtaisesti.

Töitä tai työntekijöitä hakiessasi sinun tulee kirjautua aina Työmarkkinatorille, joka toimii töiden ja tekijöiden kohtaamispaikkana. Työmarkkinatorilta löydät työelämään liittyvää tietoa, palveluita ja avoimia työpaikkoja. Kun kirjaudut Työmarkkinatorille, pääset luomaan esimerkiksi työnhakuprofiilin tai työpaikkailmoituksen. Työmarkkinatorilta löydät myös kattavasti ohjeita asiointia varten.

Siirry sivulle Työmarkkinatori.fi