Hyppää sisältöön

Maan pinnalla verkkosivut on avattu!

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy:n hallinnoimassa Mahdollisuuksien pohjoinen – JobBoost –hankkeessa osaavan työvoiman houkuttelemiseen suunnattu Maan pinnalla –kampanjointi on käynnistynyt ja hankkeen verkkosivusto osoitteessa www.maanpinnalla.fi on avattu. Tammikuun loppuun asti käynnissä olevan lanseerauskampanjan tavoitteena on seuraajamäärien nostaminen sosiaalisen median kanavissa.

Maan pinnalla -mallin tavoitteena on kannustaa työikäisiä henkilöitä, joilla kenties on jo syntynyt halu pois kaupunkiasumisesta tai oravanpyörästä, muuttamaan Kuusamoon, Posiolle ja Taivalkoskelle. Tarkoituksena on tavoittaa myös paluumuuttajia sekä etätyöstä kiinnostuneita. Malli perustuu tarinoihin, joissa kerrotaan aidosti, minkälaista alueella on elää ja asua, mistä arki Koillismaalla muodostuu. Tammikuussa tarinoita kerrotaan useampi sekä alueelle muuttaneiden kokemuksista, että työnantajista.

Lisää paikallisia tarinoita jaettavaksi

Ensimmäisen kampanjajakson jälkeen Maan pinnalla -kanavissa viestiminen jatkuu aktiivisesti uusilla tarinoilla, ja mainoskampanjoita on suunniteltu toteutettavaksi tasaisesti ympäri vuoden. Lisää sisältöjä kaivataan jatkossakin.

Uutisointia Maan pinnalla -verkkosivustolla

Sivustolla on mahdollisuus julkaista ajankohtaisia työllistymiseen, kouluttautumiseen tai muutoin alueen imagoon positiivisesti liittyviä uutisia. Aiheet, jotka tekevät alueesta houkuttelevan asua ja elää, ovat tärkeä osa sisältöä, jota halutaan tuoda esille. 

Lisätietoja Maan pinnalla -konseptista:

Lisätietoja JobBoost -hankkeesta:

ESR-rahoitteisessa Mahdollisuuksien Pohjoinen – JobBoost Koillis-Suomi hankkeessa haetaan laaja-alaisesti ratkaisuja Koillis-Suomen työmarkkinoiden osaavan työvoiman saatavuuden parantamiseen sekä työmarkkinoiden kohtaantohaasteiden ratkaisemiseen. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2020 – 30.4.2023.

SIirry sivulle Maan pinnalla