Hyppää sisältöön

Kuusamon musiikkiopisto ottaa uusia oppilaita

Kuusamon musiikkiopisto ottaa uusia oppilaita pianon, kitaran, viulun, alttoviulun, sellon, kontrabasson, huilun, klarinetin, saksofonin, trumpetin, harmonikan ja laulun solistiseen opetukseen. Kaikkiin yllä mainittuihin instrumentteihin ja lauluun haetaan oppilaita Kuusamon, Taivalkosken ja Posion alueelta.

Hakeminen ei edellytä aiempaa soittotaitoa.

Opetuksen päätoimipiste on Kuusamo. Taivalkosken sivutoimipisteessä järjestetään laulun, viulun-, alttoviulun, pianonsoiton ja huilun opetusta ja Posiolla järjestetään laulun ja pianonsoiton opetusta.

Valintatilaisuudet järjestetään seuraavasti

  • Kuusamon musiikkiopistoon hakijat 20. – 24.5.2024 Kuusamon musiikkiopisto, Kaarlo Hännisen tie 2, 93600 Kuusamo.
  • Posion sivutoimipisteen hakijat 20.5.2024 Posion koulun auditorio Koulutie 2, 97900 Posio.
  • Taivalkosken sivutoimipisteen hakijat 20.5.2024 Taivalkosken kirkonkylän peruskoulu, alakoulu, luokka 116, Opintie 1 C, 93400 Taivalkoski.

Valintatilaisuuteen ilmoittaudutaan sähköisesti osoitteessa https://kuusamo.eepos.fi. Hakuaika päättyy 16.5.2024. Ilmoittautumisen yhteydessä hakija valitsee soittimen ja varaa itselleen sopivan ajan valintatilaisuuteen.

Musiikkileikkikouluryhmiä on vauvaryhmistä 6-vuotiaisiin sekä soitinvalmennus- ja perheryhmiä. Ryhmiin ilmoittaudutaan osoitteessa https://kuusamo.eepos.fi. Ilmoittautuminen musiikkileikkikouluun alkaa 29.7.2024

Lisätietoja

Aihealueet