Hyppää sisältöön

Rakkaudesta lähimmäiseen ja luontoon

Kuusamo sijaitsee Koillismaalla, entisen Oulun läänin koillisosassa. Kuusamon kaupunki katsoo vakaasti tulevaisuuteen strategialla, jonka arvoperusta on rakkaus lähimmäiseen ja luontoon. Kuusamossa eletään sopusoinnussa luonnon kanssa ja rakennetaan hyvinvointia luonnosta. Nämä ovat Kuusamon eväät yhä parempaan tulevaisuuteen.

Kuusamo on perheille paras!

 

Ainutlaatuinen luonto

Kuusamon luonto on poikkeuksellisen monipuolinen ja rikas. Kuusamon ylänkö on ainoa seutu Suomessa, jossa maanpinnan korkeusvaihtelut ovat yli 200 metriä. Tyypillistä alueellemme ovat kanjonimaiset laaksot, joissa kosket ja könkäät kuohuvat vielä vapaina. Kuusamossa on useita luonnonsuojelualueita kuten Oulangan kansallispuisto.

Yleistietoa Kuusamosta

Tervetuloa Kuusamoon!

Kaikki uudet kuusamolaiset saavat tervetulopostia noin kolmen kuukauden sisällä muutosta.

Katso vapaita asuntoja sivulta Kuusamon Vuokratalot Oy tai Etuovi.com.

Kiinteistövälitysyrityksiä löydät myös Naturpoliksen yritysrekisteristä Yritys- ja palveluhakemisto. Käytä esimerkiksi hakusanoja ’kiinteistövälitys’ tai ’asuntojen vuokraus’.

Löydä oma paikkasi

Maan pinnalla on kokoelma paikallisten kertomia tarinoita siitä, millaista on asua ja työskennellä Koillismaalla – mistä arki täällä muodostuu. Sivustolla julkaistaan myös kaikki alueen avoimet työpaikat. Aloita oman unelmasi toteuttaminen.

Siirry sivustolle Maanpinnalla (avautuu uuteen välilehteen)