Hyppää sisältöön

Vuokatti-Ruka urheiluakatemia

Tervetuloa Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan, missä päivittäinen harjoittelu tapahtuu Kuusamon ja Rukan upeilla suorituspaikoilla. Mahdollistamme urheilun ja opiskelun joustavan yhdistämisen, sillä siirtyminen Kuusamosta Rukalle on vaivatonta pikkubussien avulla.

Oheisharjoittelu Kuusamossa, lajiharjoittelu Rukalla muodostaa urheiluakatemian arkirutiinit, jotka mukautuvat vuodenajan mukaan. Rukan lumivarmuus mahdollistaa harjoittelun lumella lokakuusta äitienpäivään saakka. Urheilijat on jaettu ryhmiin lajin ja taitotason perusteella, joita valmentavat päätoimiset ammattivalmentajat, joilla on käytössään pikkubussi ja tarvittava lajiharjoittelukalusto.

Valmennusprosessia tuetaan fysiikkavalmennuksen, psyykkisen valmennuksen sekä urheilufysioterapian asiantuntijuuden avulla. Moniammatillisen työyhteisön tuki auttaa meitä saavuttamaan yhteiset tavoitteemme – toiminta suunnataan urheilijan parhaaksi. Kuusamon lukio ja Kainuun ammattiopisto tarjoavat joustavat opiskelumahdollisuudet, huomioiden urheilun vaatiman ajankäytön.

Tervetuloa mukaan huippu-urheilun maailmaan Vuokatti-Ruka Urheiluakatemiaan!