Olet täällä

Kuusamotalo Koillis-Suomen kulttuurikeskus

Koe ja näe

 

Kuusamotalo

Arkkitehti Arto Sipisen suunnittelema Kuusamotalo on vuonna 1996 valmistunut kulttuuri- ja kongressitalo keskellä Koillis-Suomen unohtumattoman kaunista luontoa.

Kuusamotalo on suunniteltu palvelemaan monipuolisesti asiakkaiden eri tarpeita. Talon sydämessä Oulankasalissa on 528 istumapaikkaa, ja nykyaikaisen tekniikan ja hyvän akustiikan ansiosta se sopii monenlaisiin tilaisuuksiin. Ravintola Kuksa palvelee asiakkaita herkullisilla antimillaan niin esitysten väliajoilla kuin yksityistilaisuuksissakin ja Kaamosgallerian taidenäyttelyt tarjoavat kävijöille mielenkiintoisia elämyksiä.

Meille vieraiden viihtyminen on sydämenasia.

Kuusamotalo sai uudet verkkosivut ja uuden ilmeen

Uudet verkkosivut on avattu osoitteessa www.kuusamotalo.fi. Uuden osoitteen ja ilmeen lisäksi sivut on suunniteltu palvelemaan asiakkaiden tarpeita entistä paremmin. Uusi ilme kuvastaa palvelujen sekä käytön helppoutta ja arkipäiväisyyttä.
Sivuston rakentamisessa on pyritty ottamaan huomioon käyttäjän näkökulma, mutta myös lain asettamat vaatimukset, sekä tiedon kulun helppous.  Tärkeimpänä tavoitteena uusille verkkosivuille on ollut asiakaslähtöisyys.
Uusien ja vanhojen sivujen selkein muutos näkyy alkuun visuaalisessa ilmeessä.

Sivuston toimittaja on Citrus Solutions