Olet täällä

Kuusamotalo Koillis-Suomen kulttuurikeskus

Koe ja näe

 

Tervetuloa monien tapahtumien taloon
Me Kuusamotalossa haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia kokemuksia ja elämyksiä. Kuusamotalon innostava miljöö ja Kuusamon rikas luonto antavat jokaiselle tilaisuudelle ainutkertaisen tunnelmansa. Monipuolinen kulttuuri- ja kongressikeskus kutsuu keskittymään, rauhoittumaan ja rentoutumaan.

Kuusamotalo sekä lipunmyynti ovat avoinna
ma - to klo 11 - 18, pe ja juhlapyhien aattona klo 11 - 16. Olemme myös auki tilaisuuksien aikana sekä tuntia ennen tilaisuuksien alkamista.

Kuusamotalon pääsisäänkäyntien ovet uusitaan syksyn aikana. Remontti alkaa viikolla 35 ja kestää arviolta lokakuun loppupuolelle saakka. Ensin uusitaan Ilveksentien puoleiset ovet ja sen jälkeen Kaarlo Hännisen tien puoleiset ovet. Kuusamotalon lipunmyynti toimii tänä aikana normaalisti, jompikumpi sisäänkäynneistä on auki remontin aikana.

Kuusamotalo, Kaarlo Hännisen tie 2, 93600 Kuusamo, puh. 040 860 8800, e-mail: kuusamotalo(at)kuusamo.fi, Lipunmyynti: www.ticketmaster.fi tai puh: 040 860 8800

Ravintola Kuksa
Avataan tuntia ennen tilaisuuksien alkamista. Väliaikatarjoilusta voi sopia myös etukäteen puh. 040 821 7212 ma-pe klo 8 - 14.30. Tilaisuus/kokoustarjoilu: Jari Säkkinen puh. 0400 795 661

Maksuvälineet:
Käteinen, pankkikortti, luottokortti, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, e-Passi,
Smartum kortti, Edenred kortti, Ticket Duo ja Ticket Mind&Body, Virikeseteli,
Rukakeskus liikunta-/kulttuuriseteli

Kuusamotalon Kuksa2.jpg
Ravintola Kuksa palveluineen tarjoaa vahvan perustan onnistuneelle tapahtumalle.
Musiikkiopisto on avain musiikin ymmärtämiseen, elämänikäiseen harrastamiseen ja ammattiopintoihin