Hyppää sisältöön
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää Kuusamon kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 1.1.2023 alkaen. Sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyviä tietoja ei enää päivitetä www.kuusamo.fi-verkkosivuilla. Pohteen verkkosivut löydät osoitteesta www.pohde.fi

Osallisuus- ja hyvinvointipalvelut Askel

Toimintamme on suunnattu erityisesti työnhakijoille, joiden työllistymisen tueksi arvioidaan tarvittavan Te-palveluiden, kunnan sekä Kelan palveluita ja niistä muodostettuja palvelukokonaisuuksia kuten kuntouttavaa työtoimintaa.

Asiakastyön lisäksi kehitämme moniammatillista yhteistyötä sekä palvelu- ja kuntoutusprosesseja. Julkiset työvoimapalvelut, kunnan sosiaali-, terveys-, nuoriso- ja koulutoimen sekä Kelan palvelut ovat keskeisiä välineitä. Tämän lisäksi teemme yhteistyötä muiden Kuusamon kaupungin toimijoiden, järjestöjen ja työnantajien kanssa. Näin varmistetaan laaja osaaminen ja monipuoliset palvelut.

Osallisuus- ja hyvinvointipalvelut Askel on osa Pohjois-Pohjanmaan monialaista työllistymistä edistävää yhteispalvelua eli Typpiä.

Kenelle?

Toimintamme on suunnattu erityisesti työnhakijoille, joiden työllistymisen tueksi arvioidaan tarvittavan työhallinnon ja kunnan sekä mahdollisesti Kelan palveluita ja niitä täydentävistä palveluista muodostettuja palvelukokonaisuuksia.

Miten mukaan?

Asiakaspalvelu Askeleen asiakkaaksi pääsee ottamalla yhteyttä Askeleen työntekijöihin ja varaamalla ajan tapaamiselle.

Lisätietoa palvelusta voi saada sosiaalitoimiston, TE-toimiston sekä Kansaneläkelaitoksen asiakaspalvelutyöntekijöiltä. Myös näistä toimipaikoista voidaan asiakkaalle varata aika Askeleen työntekijälle.

Ota yhteyttä