Hyppää sisältöön

Kuusamon Nature Photo onnistui jälleen hienosti

Tuomo Björksten - Syksyn värit
Kuusamo Nature Photo 2022, Hannu Hautala -sarja, 2. palkinto: Tuomo Björksten, Syksyn värit

Uudistunut Kuusamon Nature Photo -luontokuvafestivaali onnistui hienosti. Sadat luonnon ja luontovalokuvauksen ystävät nauttivat kokonaisvaltaisesta kulttuuri- ja luontoelämyksestä keskellä alkavaa ruskaa 8. – 11.9. 2022.

Tapahtumien taiteellisten johtajien Jonna Kalliomäen ja Ari-Matti Nikulan johdolla toteutettu uudistus vei tapahtumat Kuusamotalon lisäksi kuvaesityksiin Rukalle, aamuretkille Juhannuskalliolle ja Konttaiselle sekä kulttuurisaunaan Jyrävän leirintäalueelle Juumaan. Kuusamo-opiston osuudesta nautittiin myös Oulangan luontokeskuksessa.

Klassikkotapahtuman yhteydessä järjestetyn Kuusamo Nature Photo XXVII -kuvakilpailun sarjavoittajia olivat

  • Anne Vertanen – Hannu Hautala -sarja, pääpalkinto 2.000 euroa
  • Taru Rantala – Luonnon taidetta -sarja, pääpalkinto 1.500 euroa
  • Aarni Holappa – Lasten ja nuorten Nature Photo, 350 euroa.
  • Karoliina Pätsi – Kuusamon Juuston Instagram-sarja
Katso kilpailun tulokset Nature Photon sivuilta

Annathan meille palautetta tapahtumakartasta

Tapahtuman yhteydessä kokeiltiin digitaalista tapahtumakarttaa. Laaja, Kuusamon keskustasta Oulangalle levittyvä tarjonta avautui aloitusnäkymässä. Zoomailemalla tai päivä- ja tapahtumakategorian valinnalla pääsi kohdentamaan juuri itseä kiinnostaviin esityksiin, näyttelyihin ja työpajoihin.

Kerro, oliko kartasta apua, kun mietit, mihin tapahtumaan halusit osallistua, missä halusit vierailla. Vastaaminen vie aikaa vain minuutin, pari. Vastauksista on iso apu tapahtumakartan kehitystyössä. Lämmin kiitos jo ennakkoon.

Siirry palautelomakkeelle