Hyppää sisältöön

Seuraa koronarokotusten edistymistä Kuusamossa

Kuusamon kaupunki on osatoteuttajana Vihdoinkin-hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on, että tieto palvelee sekä kuntien johtoa ja valmistelijoita että kuntapäättäjiä johtamisen eri tasoilla ja välillisesti myös kaikkia kuntalaisia.

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi hankekunnilla oli tarve tuoda rokotustilanne kuntalaisten tietoon. Tässä yhdistyi hankkeen näkökulmasta sekä tiedon tarve että tiedon yhdistäminen useasta eri tietolähteessä.

Alla oleva tilannekuva on luotu PowerBI-työkalulla. Se kertoo koronarokotusten edistymisen Kuusamossa koko väestön osalta ja ikäluokittain.

Raporttiin on tuotu Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta (THL) rokotemäärät ikäryhmittäin (Katso THL:n sivuilta Koronarokotusten edistyminen) sekä tilastokeskukselta väestömäärät. Raportissa on käytetty viimeisintä tilastokeskuksen vahvistamaa, vuoden 2019  väestömäärää.

Raportti tarkistaa rokotustilanteen kolme kertaa päivässä THL:n sivuilta ja päivittyy automaattisesti viimeisimmän tiedon mukaan. Päivitys tapahtuu joka päivä klo 13, klo 15 ja klo 18. Rokotuslukujen päivityksessä voi olla pieniä viiveitä.

Pysyvästi tilannekuva löytyy etusivun tiedotteesta Koronarokotukset Kuusamossa.

Aihealueet