Hyppää sisältöön

Kuusamo Nature Photo XXVII -luontokuvafestivaalit käynnistyivät

Luonnon taidetta -sarjan kunniamaininnan saanut kuva, kuvaaja Jorma Paasi

Klassikoksi muodostunut tapahtuma on koonnut luontokuvauksen harrastajat, ammattilaiset sekä luonnonystävät Kuusamoon keskelle komeinta ruskaa jo usean vuosikymmenen ajan.

Kokonaisvaltainen kulttuuri- ja luontoelämys 8. – 11.9.2022.

Syksyinen Nature Photo muodostuu mielenkiintoisista alan osaajien puheenvuoroista, näyttelyistä, elokuvista, musiikista, taiteesta ja työpajoista. Ohjelmaa on tarjolla eri puolilla Kuusamoa: Kuusamo-opistolla, Kuusamotalolla, Rukan kokouskeskuksessa ja Oulangalla. Retket suuntautuvat vaaramaisemiin Juhannuskalliolle ja Konttaiselle.

Tämän vuoden tapahtumaan liput myydään yhden ja kolmen päivän paketteina. Huomaa, että torstain 8.9.2022 tapahtumiin on vapaa pääsy.

  • tapahtumalippu perjantai-sunnuntai 38 €
  • päivälippu 25 €/päivä

Lipun voit ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta (linkki tiedotteen alaosassa) ja Kuusamotalon infosta, Kaarlo Hännisen tie 2.

Katso tapahtumat ja paikat kartalla

Kokeilemme tänä vuonna digitaalista tapahtumakarttaa, joka on julkaistu Nature Photon verkkosivuilla. Siirry sivulle www.kuusamonaturephoto.fi.

Oletuksena kartta näyttää kaikki tapahtumat. Alue on laaja, joten zoomaile.. Jos olet kiinnostunut tietystä päivästä, klikkaa ao. päivän linkkiä. Jos taas etsit esityksiä, näyttelyitä, retkiä tai työpajaa, saat kategoriavalinnan auki kuvakkeesta kartan vasemmassa reunassa.

Siirry lippuostoksille Ticketmasterin verkkokauppaan