Hyppää sisältöön

Mahdollisuuksia digitaaliseen liiketoimintaan kartoitetaan – Vastaa 17.11.2021 mennessä!

Digitaalisten liiketoimintamahdollisuuksien kartoitus

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy kartoittaa seudun yritysten digitaalisia valmiuksia ja palvelutarpeita yrityspalveluiden suunnittelun ja kehittämisen tueksi. Osa kartoitusta on verkkokysely, jonka toteuttaa Naturpoliksen toimeksiannosta WitMill Oy.

Vastaa kyselyyn keskiviikkoon 17.11.2021 mennessä alla olevasta linkistä. Kyselyyn vastaaminen tärkeää, koska tulosten avulla Naturpolis voi tarjota paremmin tarpeita palvelevia maksuttomia yrityspalveluita ja tukea seudun elinkeinotoiminnan kasvua. Kyselyyn vastaaminen vie keskimäärin alle 10 minuuttia.

Koska kyselyn tuloksia on tarkoitus käyttää Naturpoliksen yrityspalveluiden suunnittelussa ja tarjonnassa, pyydämme myös antamaan yrityksesi yhteystiedot. Yhteystietoja käytetään vain Naturpoliksen maksuttomassa yrityspalvelutoiminnassa.

Vastaa kyselyyn: https://fi.surveymonkey.com/r/naturpolis_yrityskysely

Koillismaan kylien digitaalisten mahdollisuuksien kartoitus

Digitaalisuus tarjoaa kylien elinvoimalle ja elinkeinotoiminnalle paljon mahdollisuuksia. Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy kartoittaa yhdistysten ja muiden maaseudun kylätoimijoiden digitaalisia valmiuksia, palvelutarpeita ja koettuja mahdollisuuksia palveluiden suunnittelun ja kehittämisen tueksi.

Vastaa kyselyyn keskiviikkoon 17.11.2021 mennessä alla olevasta linkistä. Kyselyyn vastaaminen tärkeää, koska tulosten avulla Naturpolis voi tarjota paremmin tarpeita vastaavia palveluita sekä tukea seudun elinkeinotoiminnan kasvua ja kylien elinvoimaisuutta. Kyselyyn vastaaminen vie keskimäärin alle 5 minuuttia.

Vastaa kyselyyn: https://fi.surveymonkey.com/r/kylatoimijakysely

Lisätietoja:

Kyselyyn liittyvät kysymykset:

Nämä kyselyt ovat osa Naturpoliksen Maaseutuyritysten digitalisaatioselvitys-hanketta, jonka rahoittaja on Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.