Hyppää sisältöön

Kuusamon liikuntapalvelut tiedottaa

Hei kuusamolaiset liikuntaseurat ja muut liikunnan ja urheilun parissa toimijat!

Kuusamon Liikuntapalvelut ottaa käyttöönsä 1. tammikuuta 2024 alkaen sähköisen kalenterijärjestelmän Juliuksen hallinnoimiensa tilojen osalta. Sen kautta voi nähdä tilojen varaustilanteen ja varata vuoroja (yksittäiset, vakiovuorot ja tapahtumat) kaikkiin Liikuntakeskuksen tiloihin, myös jää- ja uimahalliin. Linkki järjestelmään: https://juliusvaraus.fi/julius/etu?companyId=152

Vakiovuoroasiakkaat merkitsevät ITSE kauden 2023-24 varauksensa 30.9 mennessä. Kalenteriin voi merkitä jo syksyn 2023 vakiovuorot mutta vähintään 1.1 – 31.5.2024 vakiovuorot tulee merkata kalenteriin.
Mikäli otteluita tai tapahtumia on jo tiedossa, ne kannattaa merkitä ensin. Mikäli ottelut tai muut tapahtumat sijoittuvat aukioloaikojen ulkopuolelle, ensin yhteys Liikuntakeskuksen asiakaspalveluun kassalle 040 860 8720.

Varaukset tallentuvat aina hakemuksina. Hakemuksia hyväksytään sitä mukaa kun ne on tarkistettu.

Mikäli tarvitsette lisäpalveluja kuten esim. lentopalloverkko, katsomo tms. merkatkaa se oheisvarattaviin ja erityistoiveisiin.

Huomioikaa, että tämän vuoden puolella Julius on harjoittelukäytössä. Kaikki 2023 varaukset ja niiden laskut hoidetaan kuten ennenkin.
1.1.2024 alkaen kaikki vakiovaraukset ja niiden peruutukset Juliuksen kautta. Kuluton peruutus 7 vrk ennen varauksen alkua.
Opettajille ja akatemiavalmentajille annamme laajemmat käyttöoikeudet järjestelmään.
Juliuksen käyttökoulutus on katsottavissa täältä

Myöhemmin tulee myös kirjalliset käyttöohjeet.

Liikuntaterveisin koko Liikuntapalvelujen väen puolesta,

 

Maija Virranniemi/ Kuusamon liikuntapalvelut

040 860 8703

maija.virranniemi@kuusamo.fi

Lisätiedot

Aihealueet