Hyppää sisältöön

Kuusamon kaupunki on mukana Carunan #duunienergiaa -kesätyökampanjassa

Yhteistyön avulla kaupunki on palkannut kolme nuorta kuukauden mittaiseen kesätyöhön. Teemana tämän vuoden #duunienergiaa -kampanjassa on ilmaston eteen tehtävä työ ilmastonmuutoksen hidastamiseksi. Nuorten tehtävänä on tutkia kaupungin, asukkaiden ja yritysten ilmastotekoja ja tehdä niistä julkaisut kaupungin somekanaviin.

#duunienergiaa-kampanja toteutetaan Kuusamossa pääosin kesäkuun aikana. Nuoret kiertelevät eri paikoissa, selvittelevät ilmastotekoja, jututtavat ihmisiä ja sen pohjalta tekevät julkaisun someen. Tule seuraamaan millaisia asioita Kuusamon kaupungilta ja alueen toimijoilta tähän löytyykään!

Kampanja tukee kaupungin muutenkin vahvaa panostusta nuorten kesätyöhön. Tähän mennessä noin 300 nuorta on hakenut kesätyötä Naturpoliksen Työllisyyspalveluiden kautta. Heistä noin puolet on työllistynyt kaupungin toimialoille ja puolet yrityksiin.

Huom nuoret! Kaipaatko vielä kesätöitä? Ota yhteyttä Naturpoliksen työllisyyspalveluihin: tyollisyyspalvelut@naturpolis.fi tai puh. 040 660 2000

Lisätietoja #duunienergiaa-yhteistyöstä antaa:

Työllisyyskoordinaattori Mailis Vallioniemi, puh. 0400 681 574, mailis.vallioniemi@naturpolis.fi

Lisätietoja kampanjasta tästä linkistä: duunienergiaa.fi