Hyppää sisältöön

Koronaviruksen vaikutus musiikkiopiston toimintaan

Kuusamon kaupunginhallitus on kokouksessaan 30.11.2020 päättänyt, että Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueelliset suositukset otetaan käyttöön myös Kuusamossa. Päätöksellä suljetaan kaikki kaupungin hallinnoimat julkiset tilat, mutta siten, että oikeus välttämättömiin palveluihin ja asiointiin turvataan. Sisä- ja ulkotiloissa tapahtuvien yleisötilaisuuksien osallistujamäärä rajataan 10 henkilöön aluehallintoviraston päätöksellä.

Opetuksen järjestäminen

Musiikkiopiston toiminta jatkuu alle 15-vuotiaiden osalta. Opetukseen ei saa osallistua, jos on flunssan oireita. Välttämättömäksi toiminnaksi katsotaan esimerkiksi tasokokeen suorittaminen, jotta opinnot edistyvät aikataulun mukaan niin, että turvaväleihin ja käsi- ja yskimishygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Oppilaiden huoltajat eivät voi tulla Kuusamotalon tiloihin, jolloin opettaja on vastuussa oppilaiden päästämisesta taloon sisälle. Kaikki musiikkiopiston konsertit on peruttu.

Poikkeuksena tästä linjauksesta on musiikkileikkikoulu, joka toimii 2.12.2020 ja sitten jää tauolle ainakin jouluun saakka.

 

Lisätietoja antaa