Hyppää sisältöön

Koronarokotusten ikäraja laskee!

Askel askeleelta, tai rokote rokotteelta, etenemme kohti normaalimpaa arkea. Tämä kuitenkin edellyttää meidän jokaisen panosta niin suojautumisen suhteen kuin koronarokotekattavuuden riittävän tason saavuttamiseksi. Eli nyt jälleen pääsemme laajentamaan koronarokotusten ikärajaa! Seuraathan aktiivisesti verkkosivujen koronarokotetiedotusta.

Nyt rokotamme Kuusamossa seuraavia ryhmiä:

  • 16-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvat, tarkista riskiryhmään kuulumisesi THL:n sivuilta (huom pitää olla 16 täyttänyt)
  • kaikki 35 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat henkilöt, ei tarvitse kuulua riskiryhmiin
  • vaalitoimikuntien puheenjohtajat, varapuheenjohtajat, jäsenet ja varajäsenet sekä 17 pykälässä tarkoitetut kotiäänestyksestä huolehtivat vaalitoimitsijat. Vaalilautakunnat eivät kuulu tähän ryhmään.

Lisäksi THL:n määritelmän mukaisten työntekijäryhmien rokotuksia jatketaan:

  • akuutin psykiatrisen hoidon yksikön henkilöstö
  • iäkkäiden sosiaalihuollon asumispalvelujen ja laitoshoidon tehostetun palvelun toimintayksikköjen eli ympärivuorokautisen hoivan henkilökunta
  • kiireellisen päihdehoidon henkilöstö
  • kaikki 35v täyttäneet ja sitä vanhemmat henkilöstön jäsenet

Aikoja voi varata sähköisen ajanvarauksen kautta tästä linkistä:

eVaraus – Kuusamon kaupunki

tai Takaisinsoiton kautta ma-ke klo 10-14 p. 040 860 8313.

Lisäksi kyseisiin, nyt rokotusvuorossa oleviin ryhmiin kuuluvat Kuusamon kaupungin työntekijät sekä niiden työnantajien työntekijät, joiden työterveyshuoltosopimus on Terveystalolla ja kattaa myös rokotukset, voivat varata aikoja Terveystalolle esimerkiksi Terveystalon nettiajanvarauksen tai Terveystalo-sovelluksen kautta.

Rokote kerrallaan pääsemme kohti normaalimpaa arkea. Rokotteen saamisesta huolimatta, muistetaan edelleen turvavälit, hyvä käsihygienia ja kasvomaskin käyttö.

Lisätietoa ajanvarauksesta sekä riskiryhmistä tästä linkistä:

Koronarokotukset Kuusamossa

Aihealueet