Hyppää sisältöön

Digiturva on tekoja!

Kuusamon kaupungin henkilöstö osallistuu 10.–14. lokakuuta Digiturvaviikolle, jonka teema on: Digiturva on tekoja!

Jo pienetkin toimenpiteet tekevät arjesta digiturvallisemman meille kaikille. Tavoitteena on, että Digiturvaviikon opit ja teot tulevat osaksi arkea ja normaalia toimintaa myös jatkossa. Viikon koko ohjelma on kaikille avoin ja maksuton.

Digiturvaviikko tarjoaa tuoretta ja näkemyksellistä keskustelua Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa. Päivittäisissä webinaareissa saat käytännön vinkkejä digiturva-asioiden ymmärtämiseen, hallintaan ja edistämiseen. Ohjelmaa on luvassa organisaatioiden johtajille, digiturvan asiantuntijoille sekä kaikille arjen ja kodin digiturvasta kiinnostuneille.

Katso koko Digiturvaviikon ohjelma verkkosivulta dvv.fi/digiturvaviikko ja tule mukaan!

Liity webinaariin osoitteessa mediaserver.fi/live/digiturvaviikko

Webinaariohjelman lisäksi Digiturvaviikko tarjoaa oppimiseen keinoja, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

Lyhytvideoiden sarja antaa vinkkejä arjen digiturvan parantamiseen työssä ja vapaa-ajalla. Digiturvallinen elämä -mobiilipelin avulla opit digiturvataitoja helpolla ja hauskalla tavalla. Verkkokoulutukset kattavat monipuolisesti digiturvan eri osa-alueita. Lue lisää ja aloita oppiminen

Digiturvaviikon järjestämisestä vastaa Digi- ja väestötietovirasto. Perjantain 14.10. ohjelma toteutetaan yhteistyössä liikenne- ja viestintäministeriön sekä Women4Cyber Finlandin kanssa. Digiturvaviikko järjestetään nyt kolmatta kertaa, ja se on osa Euroopan kyberturvallisuuskuukauden ohjelmaa.

Tervetuloa mukaan oppimaan ja kehittämään digiturvaa!

Siirry sivulle dvv.fi/digiturvaviikko ja lue lisää