Hyppää sisältöön
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää Kuusamon kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 1.1.2023 alkaen. Sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyviä tietoja ei enää päivitetä www.kuusamo.fi-verkkosivuilla. Pohteen verkkosivut löydät osoitteesta www.pohde.fi

Ravitsemusterapeutin vastaanotto

Ravitsemusterapeutin vastaanotolla käsitellään painonhallintaan (painonnousu ja painonlasku), vajaaravitsemukseen, syömisen tehostamiseen, vatsantoimintaan (IBS ja IBD, ummetus, kivut jne.), syömisen hallintaan, valikoivaan syömiseen, elintapasairauksiin ja moniin muihin pulmiin liittyviä ravitsemusasioita. Vastaanotolle ovat tervetulleita kaikenikäiset potilaat.

Vastaanotolle pääsee lähetteellä. Ole yhteydessä Kuusamon terveyskeskuksen lääkäreiden ja sairaanhoitajien ajanvaraukseen tai kysy asiasta omalta hoitavalta lääkäriltä, sairaanhoitajalta, fysioterapeutilta, neuvolasta, kouluterveydenhuollosta tai joltain muulta vastaavalta terveysalan ammattilaiselta.

Puhelinaika

Ravitsemusterapeutin puhelinaika on maanantaista torstaihin klo 13:00-13:30. Jos puhelin on varattu, soitan pian takaisin. Ajanvaraus- ja perumisasioissa voi olla yhteydessä myös fysioterapian toimistosihteeriin, puh. 040 860 8616.

  • Ravitsemusterapeutti

    Toimisto

    Terveyspalvelut