Hyppää sisältöön
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää Kuusamon kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 1.1.2023 alkaen. Sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyviä tietoja ei enää päivitetä www.kuusamo.fi-verkkosivuilla. Pohteen verkkosivut löydät osoitteesta www.pohde.fi

Palveluntuottajaksi hakeutuminen

Kuusamossa on käytössä sähköinen palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä (PSOP). Kuusamoon palveluntuottajaksi hakeutuminen tapahtuu sähköisesti PSOP palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän kautta.

www.parastapalvelua.fi (avautuu uuteen välilehteen)

Hakeutumiseen vaaditaan Suomi.fi-tunnukset. Hakeutumista ennen uuden palveluntuottajan tulee tutustua äärimmäisen huolellisesti sääntökirjoihin ja hankkia kaikki lakisääteiset sekä palvelukohtaiset vaadittavat liitteet. Sääntökirja on asiakirja, jolla kunta asettaa palvelusetelilain 5 §:ssä tarkoitetut hyväksymiskriteerit palveluntuottajille. Palveluntuottajia suositellaan liittymään Vastuu Groupin Luotettava kumppani –ohjelmaan. Liittyminen mahdollistaa palveluntuottajien kelpoisuuteen liittyvien lakisääteisten tietojen tarkistamisen palvelussa automaattisesti.

Tutustu kattaviin ohjevideoihin Youtubessa: https://www.youtube.com