Hyppää sisältöön
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää Kuusamon kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 1.1.2023 alkaen. Sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyviä tietoja ei enää päivitetä www.kuusamo.fi-verkkosivuilla. Pohteen verkkosivut löydät osoitteesta www.pohde.fi

Neuvolan toimisto ja ajanvaraus

Neuvolan toimisto ja ajanvaraus palvelee maanantaista torstaihin kello 8-12

HUOM!

Joulunajalla 27.-30.12. neuvolan toimisto ja ajanvarauspuhelin palvelee normaalista poiketen klo 8-10. Muina aikoina kiinni.

Lämpöistä ja mukavaa joulunaikaa!

 

Neuvola on keskeinen osa perusterveydenhuollon ehkäisevää ja terveyttä edistävää toimintaa. Palvelut ovat perheille vapaaehtoisia ja maksuttomia. Kunnat vastaavat äitiys- ja lastenneuvolapalvelujen järjestämisestä. Palvelut koostuvat huolellisesti toteutetuista määräaikaisista terveystarkastuksista ja terveysneuvonnasta, joissa huomioidaan yksilöiden ja perheiden tarpeet.

Neuvolatyö on verkostotyötä, jossa lapsiperheiden, nuorten ja työikäisten palveluja järjestetään yhdessä muiden viranomaisten kanssa. Verkostotyö on kiinteä osa päivittäistä arkea, jossa on mukana kaupungin yksiköitä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimimme kaikki lapsiperheiden, nuorten ja työikäisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Olemme osa Kuusamon perhekeskusmallia, jossa pyrimme olemaan lapsiperheiden ja nuorten tukena ja saattamaan oikean palvelun äärelle, oikeaan aikaan.

Olemme täällä teitä varten.

Kuusamon neuvola sijaitsee terveyskeskuksessa, toisessa kerroksessa. Käynti meille on B-ovesta. Jos tarvitset hissiä saapumiseen, pääset sisään pääovesta (ovi A), josta käynti röntgenin aulaan, missä hissi sijaitsee.

Lisätieto kausi-influenssarokotuksista kaudelle 2022-23 Kausi-influenssarokotukset Kuusamossa 2022-23

Lisätietoa koronarokotusten tilanteesta Kuusamossa Koronarokotukset Kuusamossa-sivulta.

Tervetuloa neuvolaan!

Yhteystiedot

  • Neuvola

    Terveyspalvelut

  • Äitiyspoliklinikka

    Terveyspalvelut