Hyppää sisältöön

Neuvolan toimisto ja ajanvaraus

Neuvolan toimisto ja ajanvaraus palvelee maanantaista torstaihin kello 8-12

HUOM!

Viikolla 40 neuvolan toimistossa ja ajanvarauksessa poikkeuksia aukiolossa:

ma ja ti toimisto suljettu, ajanavarauspuhelin palvelee vain klo 8-10, palvelussa voi olla ruuhkaa. Pahoittelemme mahdollista tästä koituvaa viivästystä asioiden hoidossa.

Omalle terveydenhoitajalle terveydenhoitajien omiin puhelinnumeroihin voi jättää tällä viikolla soittopyyntöä esim tekstiviestillä. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

 

Tiedotamme loppuviikon osalta myöhemmin.

 

 

Neuvola on keskeinen osa perusterveydenhuollon ehkäisevää ja terveyttä edistävää toimintaa. Palvelut ovat perheille vapaaehtoisia ja maksuttomia. Kunnat vastaavat äitiys- ja lastenneuvolapalvelujen järjestämisestä. Palvelut koostuvat huolellisesti toteutetuista määräaikaisista terveystarkastuksista ja terveysneuvonnasta, joissa huomioidaan yksilöiden ja perheiden tarpeet.

Neuvolatyö on verkostotyötä, jossa lapsiperheiden, nuorten ja työikäisten palveluja järjestetään yhdessä muiden viranomaisten kanssa. Verkostotyö on kiinteä osa päivittäistä arkea, jossa on mukana kaupungin yksiköitä ja kolmannen sektorin toimijoita. Toimimme kaikki lapsiperheiden, nuorten ja työikäisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Olemme osa Kuusamon perhekeskusmallia, jossa pyrimme olemaan lapsiperheiden ja nuorten tukena ja saattamaan oikean palvelun äärelle, oikeaan aikaan.

Olemme täällä teitä varten.

Kuusamon neuvola sijaitsee terveyskeskuksessa, toisessa kerroksessa. Käynti meille on B-ovesta. Jos tarvitset hissiä saapumiseen, pääset sisään pääovesta (ovi A), josta käynti röntgenin aulaan, missä hissi sijaitsee.

Lisätietoa kausi-influenssarokotuksista v 2021-22 Kausi-influenssarokotukset Kuusamossa 2021-22

Lisätietoa koronarokotusten tilanteesta Kuusamossa Koronarokotukset Kuusamossa-sivulta.

Tervetuloa neuvolaan!

Yhteystiedot

  • Neuvola

    Terveyspalvelut

  • Äitiyspoliklinikka

    Terveyspalvelut