Hyppää sisältöön
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää Kuusamon kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 1.1.2023 alkaen. Sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyviä tietoja ei enää päivitetä www.kuusamo.fi-verkkosivuilla. Pohteen verkkosivut löydät osoitteesta www.pohde.fi

Aikuisneuvola & matkailijoiden terveysneuvonta

Alle 65-vuotiaiden terveysneuvonta ja kansallisen rokotusohjelman mukaiset rokotukset hoidetaan neuvolassa ajanvarauksella. Kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvat rokotteet saa ilmaiseksi rokotusohjelman mukaisesti.

Matkailijoiden terveysneuvonta on ikärajatonta. Matkailijoiden terveysneuvonta ja rokotusasiat sekä rokotereseptipyynnöt hoidetaan myös neuvolassa. Matkailijan tulee olla hyvissä ajoin liikkeellä, jotta asianmukaiset rokotukset ehditään saada kuntoon ja voimaan hyvissä ajoin ennen matkaa. Hyvä aika on viimeistään kaksi kuukautta ennen suunniteltua matka-ajankohtaa varata aikaa rokotussuunnitteluun, ajan voi varata joko käyntiaikana tai soittoaikana. Matkailijan rokotteet, jotka eivät ole osa kansallista rokotusohjelmaa, asiakas ostaa reseptillä itse apteekista ja varaa pistoajan neuvolaan.

Matkailijan rokotusneuvontaan voi varata ajan neuvolan ajanvarauksen kautta ma-pe klo 8-12 p. 040 860 8633. Neuvontaa voi saada puhelimitse tai vastaanotolla.

Lisätietoja palvelusta antaa

  • Neuvola

    Terveyspalvelut