Hyppää sisältöön
Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää Kuusamon kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 1.1.2023 alkaen. Sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyviä tietoja ei enää päivitetä www.kuusamo.fi-verkkosivuilla. Pohteen verkkosivut löydät osoitteesta www.pohde.fi

Kuntoutusryhmä­toiminta

Kuntoutuksen tavoitteena on tukea kotona asuvien toimintakykyä, sosiaalisia taitoja sekä tuottaa hyvää mieltä ja oloa.
Ryhmät on tarkoitettu henkilöille joiden liikkumisessa tai tasapainossa on tapahtunut muutosta lähiaikoina tai toimintakyky on alentunut.
Toimintaterapeutti pitää fysioterapeutin kanssa muistisairaille asiakkaille suunnattua Liiku & toimi -muistikuntoutusryhmää. Lisäksi on voima- ja tasapainoryhmä ja ryhmä neurologisista sairauksista kuntoutuville.
Ryhmien sisällöt vaihtelevat tarpeen mukaisesti. Ryhmät ovat maksuttomia.

Päiväkuntoutus Kuntokammari:

Kuntoutus on pääsääntöisesti ryhmämuotoista painottuen toiminnallisiin ja liikunnallisiin harjoituksiin. Päivän ohjelmassa huomioidaan ryhmäläisten omat toiveet ja tavoitteet. Päiväkuntoutukseen tullaan keskitetyn palveluohjauksen kautta.

Päiväkuntoutuksesta peritään perusturvalautakunnan määrittelemä maksu. Lisätietoa ikäihmisten palvelujen kustannuksista tästä listauksesta.
Rintamaveteraaneille ja virallisille omaishoitajille päiväkuntoutus on maksutonta. Järjestämme kuljetuksen tarvittaessa.

Hakemuslomake kuntoutusryhmiin / päiväkuntoutukseen.