Hyppää sisältöön
""

Winssi sydän kesä!

Monipuolista tekemistä läpi koko kesän – just sulle!

Kokeilisitko tänä kesänä kalliokiipeilyä? Tai miten olisi lempeä jooga, paintball tai klassikkotaideteosten tuunaaminen uuteen uskoon? Kaikki nämä ja toistakymmentä muuta toimintaa odottavat juuri sinua ilmoittautumaan mukaan.

Olethan ajoissa, sillä tiettyihin juttuihin mukaan mahtuu vain muutama ensiksi ilmoittautunut. Nautitaan kesästä porukalla, uusia kokemuksia keräten ja rennolla meiningillä!

Toimintojen esittelyt:

Kesäkuu:

To 3.6. klo 15.45 ja 19.45
MM-lätkän kisastudio, puolivälierät Lätkähuumaa Winssillä. Talo tarjoaa pientä naposteltavaa ja eturivin paikat pehmeiltä sohvilta. Ei ennakkoilmoittautumista.

La 5.6. klo 11 Jokikalastusta Kuusingilla 20 eur / henkilö
Otetaan ilo irti jokikalastuskauden alkamisesta. Hinta sisältää matkat, eväät ja kalastusluvan alle 18-vuotiaalle. Ilmoittautumiset Lasselle ke 2.6. mennessä. Mukaan mahtuu kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ti 8.6. klo 14 Haulikkoammunta, Vääräjoen ampumarata
Mahdollisuus testata tarkkuuttaan ja harjoitella syksyn metsästyskautta varten. Ilmoittautumiset Topille ma 7.6. mennessä. Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ke 9.6. klo 16.30 Paintball, Hirsikangas 20 eur / henkilö
Jännitystä, voittajafiilistä ja liikunnallista yhdessäoloa. Pelin lomassa makkaran paistoa. Ilmoittautuminen Topille ma 7.6. mennessä.

Ke 9.6. klo 15 Lempeä jooga, Kiwellness (Kitkantie 23)
Notkistetaan ja vahvistetaan sekä kehoa että mieltä. Ilmoittautuminen Sarille ti 1.6. mennessä.

To 10.6. klo 12-18 S4mpo online pakopeli, Winssi 5 eur / henkilö
Tule mukaan ja pelasta maailma! Homma vaatii hoksottimia, mutta porukalla pystymme mihin vain. Ilmoittautumiset Suville ma 7.6. mennessä. Mukaan mahtuu viisi ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

To 10.6. klo 17 Koskikellunta, Kiveskoski 15 eur / henkilö
Koe ikimuistoinen elämys hitaasti virtaavan joen syleilyssä. Hinta sisältää kyydin Winssiltä ja makkaran paistoa. Ilmoittautumiset Tuomakselle ma 7.6. mennessä.

Pe 11.6. klo 12-16 Ihana kesäpäivä, Wanha Raatesalmi 15 eur / henkilö
Hevosten hoitamista, lampaiden rapsuttelua ja ruokintaa, tilan toimintaan tutustumista ja halukkaille mahdollisuus uintiin sekä saunomiseen. Välipalaksi grillimakkaraa. Ilmoittautuminen Suville ma 7.6. mennessä.

Heinäkuu:

Ke 7.7. / 14.7. / 21.7. klo 12-18 Winssin Art Workshop: Uusin silmin
Mona Lisa ja muut taidearteet valmiina tuunattavaksi! Poikkea paikalle ja muokkaa klassikosta oman näköisesi versio. Valmiit työt ripustetaan näyttelyksi Winssin uusiin, syksyllä aukeaviin tiloihin. Ei ennakkoilmoittautumista.

Elokuu:

Ti 3.8. klo 12 Köysilaskeutuminen, Ruka 10 eur / henkilö
Laskeudutaan alas Rukan pienen hyppyrimäen tuomaritornista. Luvassa jännitystä ja itsensä voittamista ammattilaisen ohjauksessa. Hinta sisältää kyydin Winssiltä. Ilmoittautuminen Tuomakselle to 29.7. mennessä.

Ke 4.8. klo 15 Lempeä jooga, Kiwellness (Kitkantie 23)
Notkistetaan ja vahvistetaan sekä kehoa että mieltä. Ilmoittautuminen Sarille pe 23.7. mennessä.

To 5.8. klo 15 Kalliokiipeily, Ruoppivaara 10 eur / henkilö
Löydä kehostasi uusia lihaksia ja laita tasapainosi testiin upean jylhissä maisemissa. Hinta sisältää kyydin Winssiltä. Ilmoittautuminen Tuomakselle ma 2.8. mennessä.