Hyppää sisältöön

KotoKuusamo -hanke

KotoKuusamo on Kuusamon kaupungin kotouttamishanke. Hankkeen päärahoittajana toimii EU:n turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto.

Hankkeen avulla tuetaan kolmansien maiden kansalaisten kotoutumista Kuusamoon. Pääpaino on osallisuuden, toimijuuden ja kahdensuuntaisen kotoutumisen vahvistamisessa. Hankkeen aikana kehitetään erityisesti maahanmuuttajien alkuvaiheen palveluita. Tavoitteena on luoda toimintamalli, jonka myötä kotouttamispalvelun jokaisen toimijan roolit ja vastuut selvenevät. Maahanmuuttajien osallisuutta ja toimijuutta vahvistamme erilaisten työpajojen, koulutusten ja infojen avulla.

Hankkeen aikana järjestetään maahanmuuttajien kanssa työskenteleville henkilöille erilaisia infotilaisuuksia ja koulutuksia. Hanke alkoi 1. kesäkuuta 2020 ja kestää vuoden 2022 loppuun.

Lisää tietoa toiminnastamme löydät Instagramista @kotokuusamohanke sekä Facebookista nimellä KotoKuusamo- hanke. Päivitämme ajankohtaisia asioita, tulevia ryhmiä ja tapahtumia sekä pieniä kurkistuksia hankkeen arkeen.

Ole yhteydessä niin kerromme lisää toiminnastamme!