Olet täällä

Ateria- ja puhtaanapitopalvelut

Kuusamotietoa

Oppilasravintolan linjasto
Kuusamon kaupungin ateriapalvelut tuottavat päivittäin noin 3000 ruoka-annosta. Puhtaanapitopalveluiden vastuulla on kymmenien yksiköiden siisteys. Yhteensä työntekijöitä on noin 70.

Ateria- ja puhtaanapitopalvelut järjestää ja tuottaa kaupungin eri toimialoille, muille julkisyhteisöille ja palveluyhdistyksille ruoka‑, kiinteistönhuolto‑, vaatehuolto‑, käyttäjä‑ ja siivouspalveluita.

Ateriapalvelut

Ateriointi on päivittäinen toiminto kaupungin eri yksiköissä; päiväkodeissa, kouluilla ja vanhustenhuollossa.

Vuonna 2011 aloittaneelta keskuskeittiöltä toimitetaan päivittäin noin 3000 ruoka-annosta eri puolille kaupunkia. Työn sujuvuus isossa keittiössä vaatii järjestelmällisyyttä ja yhteen hiileen puhaltamista. On tärkeää, että yhteiset pelisäännöt ovat kaikilla tiedossa ja keittiö nähdään kokonaisuutena.

Tilojen toimivuus ja laitteisto luovat tyytyväisyyttä työhön, toisten arvostaminen ja sovituista asioista kiinni pitäminen vaikuttavat työyhteisön toimivuuteen.

Puhtaanapitopavelut

Puhtaanapitopalvelut vastaavat kaikkien kaupungin kiinteistöjen siisteydestä. Laitoshuoltajat työskentelevät terveyskeskuksessa, siivoojat kouluilla ja toimistorakennuksissa.

Lisätietoja antaa