Olet täällä

Avoin päiväkoti Taikareppu

Kuusamotietoa

Päiväkoti toimii ma - pe klo n. 9 - 15 (joustaen perheiden tarpeiden mukaan, kuitenki max. 7 h/pvä) ja kerhomuotoinen 'taapero-ryhmä' toimii ke - to klo 9 - 12. Toiminta alkaa 24.8.2020.

 

Taikareppu avaa ovensa jälleen elokuussa (viikolla 35) - uudistetuissa, entisen hotelli Kuusamon, tiloissa (Kirkkotie 23 C). Taikarepun alta löytyy niin kokopäiväistä varhaiskasvatusta kuin kerhotoimintaakin.

 

Taikareppu tarjoaa ensisijaisesti varhaiskasvatuspalveluita perheille, joilla ei ole huoltajien työstä tai opiskelusta johtuvaa varsinaista varhaiskasvatuksen tarvetta. Taikareppu toimii kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja toiminnasta vastaa varhaiskasvatuksen opettaja yhdessä muun tiimin kanssa.

 

Taikarepun kerho toimii aina keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-12.. Kerho on avoin kaikille 1-5-vuotiaille. Kerhotoiminta on maksutonta ja perheillä säilyy oikeus esimerkiksi kodinhoidontukeen. Kerhopäivään ei kuulu ateriaa, vaan lapset tuovat kotoa mukanaan pienet eväät.

 

Taikarepun kokopäiväpäiväryhmiä aloittaa elokuussa 2, jotka tarjoavat varhaiskasvatusta perheen tarpeiden mukaisesti 1-5pv/viikossa kiinteillä toimintapäivillä. Ryhmien pääasiallinen toiminta-aika on klo 9-15 (joustaen perheiden tarpeiden mukaan, kuitenkin max. 7h/pv). Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen hinta määräytyy Taikarepussa perheen koon ja tulojen perusteella prosenttiperusteisesti varattujen päivien mukaisesti ollen 50% kokopäivämaksusta.

 

Taikarepun kerhoon ja kokopäiväryhmiin haetaan Kuusamon kaupungin nettisivulta varhaiskasvatuksen sähköisten palveluiden kautta.