Olet täällä

Avoin päiväkoti Taikareppu

Kuusamotietoa

Avoin päiväkoti toimii ma - ke klo n. 9 - 15 (joustaen perheiden tarpeiden mukaan, kuitenki max. 7 h/pvä) ja kerhomuotoinen 'taapero-ryhmä' toimii to - pe klo 9 - 12. Toiminta alkaa 19.8.2019.

Avoin päiväkoti Taikareppu tarjoaa ensisijaisesti varhaiskasvatuspalveluita perheille, joilla ei ole huoltajien työstä tai opiskelusta johtuvaa varhaiskasvatuksen tarvetta. Taikareppu toimii kaupungin varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti ja toiminnasta vastaa varhaiskasvatuksen opettaja yhdessä lastenhoitajan ja perhepäivähoitajan kanssa.

Taikarepussa toimii kaksi eri ryhmää:

Maanantaista keskiviikkoon kokopäiväryhmä, toiminta-aika noin klo 9-15 (joustaen perheiden tarpeiden mukaan, kuitenkin max. 7h/pv)

Torstaista perjantaihin kerhomuotoinen ”taapero-ryhmä” klo 9-12, joka on kohdennettu alle 3-vuotiaille. Ikärajasta voidaan joustaa tarvittaessa.

Kokopäiväisen varhaiskasvatuksen hinta määräytyy Taikarepussa perheen koon ja tulojen perusteella prosenttiperusteisesti varattujen päivien mukaisesti ollen 50% kokopäivämaksusta.

Kerhotoiminta on maksutonta ja perheillä säilyy oikeus esimerkiksi kodinhoidontukeen. Kerhopäivään ei kuulu ateriaa, vaan lapset tuovat kotoa mukanaan pienet eväät.

Kauden 2019-2020 Taikareppu toimii Aravatalossa, osoitteessa Kitkantie 30 b. Puh. 040 8608669

Taikareppuun haetaan Kuusamon kaupungin nettisivulta varhaiskasvatuksen sähköisten palveluiden kautta.