Olet täällä

22.8.2017 - 20:17

Vuoden 2017 vanhusmyönteistä haetaan

Vanhuksen kädet
Tämän vuoden vanhustenviikon teema on Ikäpolvet yhdessä – juurensa tuntien, toisiaan tukien

Palkinto luovutetaan vanhustenviikon seminaarissa keskiviikkona 4.10. Kuusamotalossa. 

Ensimmäisenä vuonna palkinnon saivat K-market ja S-market, jotka saivat tunnustusta hyvästä ja ikäihmiset huomioonottavasta palvelustaan. Viime vuonna palkittiin geriatri Tarja Konttila erityisesti helposti lähestyttävästä ja ikäihmisten tarpeet huomioon ottavasta työstä.

Ikäpolvet yhdessä – juurensa tuntien, toisiaan tukien

Tämän vuoden vanhustenviikon teema on Ikäpolvet yhdessä – juurensa tuntien, toisiaan tukien. Perinteisiä Ikämessuja vietetään liikuntakeskuksessa lauantaina 7.10., muuten viikon ohjelman suunnittelu on vielä käynnissä. Näytteilleasettajat voivat tiedustella pöytäpaikkaa Kainuun Ammattiopisto Ulla Koskenkorva, ulla.koskenkorva(at)kao.fi

Kuka mielestäsi on vuoden 2017 vanhusmyönteisin henkilö tai taho?

Vanhustenviikolla lokakuun alussa vanhusneuvosto palkitsee kuntalaisten ehdotusten joukosta tämän vuoden vanhusmyönteisen palkinnon saajan. 
Palkinnon saajaksi etsitään henkilöä, yhteisöä tai tahoa, joka osaa ottaa erityisellä tavalla huomioon ikäihmisten tarpeet ja on kehittänyt vanhusmyönteistä ilmapiiriä kunnassa.  
Palkinnon saaja voi toimia laajasti kuusamolaisessa arjessa tai pienemmissä yhteisöissä. Ehdotuksiin toivotaan erityisesti sellaisia, joiden perustehtävää vanhusten hoito ei ole. 
Palkinnon avulla halutaan vahvistaa jo olemassa olevia hyviä käytäntöjä, joita Kuusamossa jo on.   
 

Lähetä ehdotuksesi palkinnon saajaksi  20.9. mennessä postitse Toimintakeskus Porkkapirtti, os. Porkkatie2, 93600  KUUSAMO tai sähköpostilla pirkko.peltoniemi(at)kuusamo.fi 

Viikon ohjelma ilmoitetaan mm. paikallislehdissä sekä tapahtumakalenterissa. 

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat