Olet täällä

8.2.2019 - 9:04

NYT - Kuusamotalon kevät

Kuusamotalo - Talo täynnä tapahtumia
Monipuolinen ja värikäs kattaus kulttuuria

Kuusamotalon kevätkausi sisältää monipuolisen ja värikkään kattauksen tapahtumia, musiikkia ja teatteria.

Kevään kohokohta on kansainvälisen tähtiartistin Johnny Loganin konsertti. Johnny Logan, Euroviisujen historian menestynein laulaja-lauluntekijä, on Suomen kiertueella ja esiintyy Kuusamotalossa 15.2.

Kuusamotalossa musiikkia tarjoavat myös eturivin jazzmuusikoihin lukeutuvan Aki Rissasen Trion konsertti,  Kari Tapio 15 kesää -laulunäytelmä, Esko Rahkosen muistokonsertti ”Kruunaamaton tangokuningas”, Viihdekuoro Kuusangan 30 v. -juhlakonsertti, Golden ABBA Show, Lauri Tähkän Palavaa vettä -kiertue, suomalaisten tähtisopraanojen kärkikaartiin kuuluvan Johanna Rusanen-Kartanon Kohti valoa -konsertti, Antti Railio yhtyeineen, Benny Törnroos ja Muumit sekä Ti-Ti Nallen Meno päällä -konsertti. Unohtaa ei sovi myöskään Kuusamon musiikkiopiston oppilaskonsertteja.

Musiikkia ja teatteria on luvassa Matti Patrosen ja Jukka Takalon hulvattomassa Kuoliaaksinaurattaja & kuplettielvyttäjä –iltamissa ja Teatteri Mukamaksen Hölmöläiset-näytelmässä. Tanssia tarjoavat Kuusamo-opiston kevätnäytökset ja Senioritanssijat Atimoissa. Maaliskuussa lavan valtaa venäläinen kansanmusiikki ja tanssi.

Nuorille suunnattu TubeTour karauttaa kiertueensa Kuusamotaloon helmikuussa samoin kuin Jukka Puotila viimeisen ison, valtakunnallisen PUOti kiinni ja TILA myyntiin -kiertueensa kanssa.

Kuusamotalon Kaamosgallerian näyttelyt vaihtuvat kuukausittain. Kevään näytteilleasettajia ovat vuoden alusta toukokuuhun Jouko Alapartanen, Paavo Ahonen, Lea Pihkala, kuusamolaiset harrastetaitelijat ja Seppo Koutaniemi.

Ajankohtaiset tiedot tapahtumista: Tapahtumakalenterista ja Kuusamontalon tapahtumat -sivulta

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat