Olet täällä

15.11.2019 - 8:48

Lumi tuli vauhdilla Koillismaalle – aurauksen uusi palautekanava on käytettävissä

Talvinen tie

Kuusamon kaupungin katujen kunnossapidosta vastaa Destia ja yksityisteiden kunnossapidosta vastaa kunkin yksityistien tiekunta. Kuusamon kaupunki avustaa joitain tiekuntia työsuorituksena. Työsuoritusavustuksen laadusta vastaa Destia.

Katujen ja yksityisteiden kunnossapitoa koskevaa palautetta voi antaa WhatsApp – ryhmän kautta. Ryhmän kautta jaetaan myös tietoa ajankohtaisista kunnossapitoa koskevista asioista.  Ryhmän numero on  040 683 0700.

Toimi näin:

  1. Tallenna puhelimesi yhteystietoihin urakan puhelinnumero 040 683 0700 nimellä Kuusamo talvihoito. WhatsApp toimii vain, mikäli yhteystietomme on puhelinluettelossasi.
  2. Lähetä numeroon WhatsAppilla viesti ”Tilaan infon”.
  3. Lisäämme sinut vastaanottajalistalle, saat siitä kuittausviestin ja alat saada meiltä infoviestejä.
  4. Voit poistua vastaanottajalistalta lähettämällä viestin "En halua enää tilata kunnossapitoinfoa".

Yhteystietosi eivät näy muille, emmekä luovuta niitä eteenpäin. Myöskään mahdollisesti lähettämäsi viestit eivät näy muille.

Valtion ylläpitämien maanteiden liikennettä vaarantavista ongelmista voi ilmoittaa soittamalla Tienkäyttäjän linjalle puhelin 0200 2100  (24 h/vrk, pvm/mpm).

Huomioita talven varalle

  • Kadunpitäjä muistuttaa, että kiinteistön omistajan tehtävänä on hoitaa oma tonttiliittymä auki. Liittymään kadulta aurattava lumi tulee varastoida tontille tai kuljettaa lumenkaatopaikalle tontinomistajan kustannuksella. Lunta ei saa aurata kadun varteen, katualueelle, naapurin puolelle (ilman naapurin lupaa) eikä puistoihin.
  • Turvallisuus ennen kaikkea! Tarkista, että sinulla on pitävät jalkineet. Käytä tarvittaessa nastakenkiä tai liukuesteitä. Noudata työskentelevän työkoneen läheisyydessä erityistä varovaisuutta. Poikkeuksellisen lumisateen tai poikkeuksellisen liukkauden aikana liiku vain todellisen tarpeen vuoksi. Valitse myös silloin liikkumisväline harkiten.

Lisätiedot:

Pekka Korhonen, työpäällikkö, Destia Oy, puh. 0400 378 975, pekka.korhonen(a)destia.fi
Teemu Junttila, yhdyskuntatekniikan insinööri, Kuusamon kaupunki, puh. 040 860 0100, teemu.junttila(a)kuusamo.fi

Uusimmat

yhteisollisyys.jpg
26.9.2020
Valtakunnallista vanhustenviikkoa vietetään 4.- 11.10.2020 teemalla ”Onni on vanheta”