Olet täällä

8.11.2019 - 9:33

Liikuntakeskuksen ja jäähallin pysäköintialue on muuttunut

Liikuntakeskuksen paikoitus
Liikuntakeskuksen ja EVO-Areenan käyttäjiä pyydetään huomioimaan alueen muuttuneet pysäköintijärjestelyt.

Pysäköintipaikka löytyy opasteita seuraamalla. Liikuntaesteisten pysäköinti on järjestetty uimahallilla entiseen tapaan hallin eteen, jäähallin vastaavat paikat ovat jäähallin edessä.

Liikuntakeskuksen ja jäähallin otteluihin sekä muihin tapahtumiin tulevia pyydetään huomioimaan, että isoissa yhtäaikaisissa tapahtumissa P-alue saattaa täyttyä. Liikuntakeskuksen alueella on käytettävissä noin 160 pysäköintipaikkaa ja muissa yleisissä pysäköintialueissa alle kilometrin etäisyydellä on yhteensä noin 300 paikkaa.

Lähimpiä paikoitusalueita löytyy Kuusamotalon, linja-autoaseman ja kaupungintalon alueilta. Myös Kitkantien varren ja Keilahallin sekä Urheilukentän pysäköintialueet ovat käytettävissä. Ottelutapahtumiin ja alueelle muutoin tulevia pyydetään käyttämään näitä pysäköintialueita, mikäli hallialueen P-paikat ovat täynnä.

Huom! Kaikissa tapauksissa Liikuntakeskuksen ja jäähallin hätäpoistumistiet on pidettävä avoinna eikä niille saa pysäköidä.

Sijainti: 

Kuusamon Liikuntakeskuksesta löydät uimahallin, kuntosalit, palloiluhallin, yleisurheilutilat, kiipeilyseinän ja jäähallin

Uusimmat

Kevättulva
29.5.2020
Kaupungin ylläpitämät kesäreitit eivät välttämättä ole toistaiseksi kulkukelpoisia kevättulvien vuoksi.