Olet täällä

11.3.2020 - 16:25

HOWZ-havainnointipalvelu tuo lisäturvaa ikääntyneille

Howz
Hae mukaan Suomen ensimmäiseen pilottiin!

Kuusamon kaupungin ikäihmisten palvelut ja Caruna tarjoavat HOWZ-havainnointipalvelun käyttöön ikääntyneille ja heidän lähiomaisilleen ilmaiseksi kahden vuoden ajan. Palvelua pilotoidaan ensimmäistä kertaa Suomessa, ja se sopii erityisesti sellaisille, joiden lähiomaiset asuvat kaukana eivätkä pääse päivittäin käymään läheisensä luona. 

HOWZ-havainnointipalvelu tuo lisäturvaa ja –tukea omassa kodissa asuville ikääntyneille sekä vähentää omaisten huolta. Palvelun mobiilisovelluksen avulla lähiomaiset saavat puhelimeen ilmoituksia tai voivat tarkistaa, että ikääntyneellä omaisella on kaikki hyvin: esimerkiksi onko hän jalkeilla tai ettei ulko-ovi ole jäänyt auki.   

Etsimme nyt 20 vapaaehtoista ikäihmistä läheisineen kahden vuoden ilmaiseen kokeiluun. Mikäli kiinnostuit ja haluat ottaa sen käyttöön, ota yhteyttä. Laitteet jaetaan käyttöön ilmoittautumisjärjestyksessä.
Halukkaat voivat ilmoittautua Kuusamon kaupungin ikäihmisten palveluihin yleiseen neuvontaan arkisin klo 9-12 välisenä aikana puhelimitse numeroon 040 860 8700.

Lue lisää tiedotteesta!

Lisätietoja antaa: 
Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

Koronavirus 2020
25.11.2020
Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutukset Kuusamossa. Tutustu myös alueelliseen koronatiedotussivustoon.