Olet täällä

31.1.2019 - 11:56

Haemme hallinto- ja talousjohtajaa

Kesäinen ilmakuva Kuusamon taajamasta ja poika
Hakuaika päättyy 28.2.2019

Hallinto- ja talousjohtaja toimii keskushallinnon toimialajohtajana ja kuuluu kaupungin johtoryhmään sekä toimii valtuuston ja kaupunginhallituksen sihteerinä. Toimialajohtaja vastaa keskushallinnon johtamisesta, jota tukevat toimialan tietohallinnon, talouden ja hallinnon sekä tukipalvelujen henkilöstöresurssit.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja kunnallishallinnon kokemus. 

Arvostamme hallinnon alan ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää asennetta ja vahvaa motivaatiota taloushallinnon, henkilöstöhallinnon sekä hallinnon kehittämiseen. Arvostamme myös hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Vaali on ehdollinen ja valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen vaalin vahvistamista. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Hakemukset tulee tehdä 28.2.2019 klo 16.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 214148. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset skannattuna. 

Mahdolliset paperihakemukset, joihin on liitettävä todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo, toimitetaan osoitteella Kuusamon kaupunki/kaupunginhallitus, PL 9, 93601 KUUSAMO. Kuoreen merkintä; Hallinto- ja talousjohtaja.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
 

Lisätietoja antaa: 
Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat