Olet täällä

5.10.2020 - 12:29

Digikummitoiminta käynnistyy taas

Digitaalisuus symboleja
Digikummit opastavat nyt ajanvarauksella.

Digikummit aloittavat jälleen digiopastukset Kuusamon pääkirjastolla. Yhteisten kokoontumisten sijaan opastukset järjestetään ajanvarauksella. Kummit opastavat sinua henkilökohtaisesti puhelimen, tabletin tai tietokoneen käytössä.

Opastusaikoja on varattavissa viikoittain tiistaista torstaihin klo 12-14 välille. Opastusajan pituus on yksi tunti. Varaus tulee tehdä opastusta edeltävän viikon perjantaihin klo 15 mennessä.

Varaa aikasi soittamalla Kuusamon kirjaston neuvontaan p. 040 8608900 tai käymällä paikan päällä. Aikoja voi varata vain kirjaston asiakaspalveluaikoina.

Ajanvarauksia aletaan ottaa vastaan maanantaina 5.10. ja varsinaiset opastukset aloitetaan siitä seuraavalla viikolla (vk 42).

Opastus on maksutonta.

Toimimme AVI:n ja THL:n ohjeistusten mukaisesti. Tarjoamme opastuksen ajaksi käyttöösi kasvomaskin.

Digikummit toimivat vapaaehtoisina. Kummit eivät opasta sähköistä tunnistautumista vaativissa palveluissa, kuten pankki- tai viranomaisasioinnissa. Kun opastuksessa käytetään omaa laitettasi, on vastuu laitteesta ja ohjelmistoista aina sinulla itselläsi.

 

Kuva: Minna Alanko

Lisätietoja antaa: 
Sijainti: 
Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

Koronavirus 2020
23.10.2020
Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutukset Kuusamossa. Tutustu myös alueelliseen koronatiedotussivustoon.
maisemakuva.jpg
22.10.2020
Kysely on tarkoitettu sairaanhoidon vastaanottopalveluiden asiakkaille, jotka asioivat terveyskeskuksessa 26.10 - 13.11.2020 välisenä aikana