Olet täällä

24.7.2020 - 17:27

Apuvälinelainaamo tiedottaa

Toimisto, noutopiste ja huolto ovat terveyskeskuksen kellarikerroksessa

Apuvälinelainaamon toimisto, noutopiste, palautustila ja huolto ovat terveyskeskuksen kellarikerroksessa. Huomaa, että toimistoon mennään pääovesta A ja muihin pisteisiin päivystyksen ovesta C.

Apuvälinelainaamon toimisto

Apuvälinelainaamon toimisto on muuttanut terveyskeskuksen 0-kerrokseen Ravintola Kaarnikan viereen.

Kulku apuvälinelainaamon toimistoon on terveyskeskuksen pääovesta A ja edelleen röntgenin ohitse rappukäytävään tai hissillä 0-kerrokseen.

Apuvälinelainaamo on auki maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 9 - 11. Puhelin 040 860 8617.

Apuvälineiden nouto ja palautus

Apuvälineiden noutopiste ja palautustila ovat 0-kerroksessa. Kulku on päivystyksen ovesta C hissillä tai rappusia pitkin 0/P-kerrokseen.

  • Noutopisteestä 0/P-kerroksen aulatilasta haetaan sovitut apuvälineet puhelimitse tai terapeuttien kanssa. Oikeat apuvälineet löytyvät asiakkaan tiedoilla.
  • Palautustila on valkoisen oven takana. Palautettaviin apuvälineisiin merkataan sen henkilön nimi, jolta apuväline palautuu. Palautustilassa on lappuja ja kynä merkitsemistä varten. Palautustila on auki klo 7 - 21.30.

Apuvälineiden huolto

Apuvälinelainaamon huolto toimii 0-kerroksessa. Kulku päivystyksen ovesta C rappukäytävään tai hissillä kellarikerrokseen. Lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineet huolletaan apuvälinelainaamon huollossa.

  • Huolto on auki maanantaista torstaihin klo 7 - 15 ja perjantaisin klo 7 - 13.45.
  • Apuvälinehuoltoon saa yhteyden soittamalla numeroon 040 860 8076.

Lisätietoa linkistä Apuvälinelainaamo ja alla olevasta liitetiedostosta.

Aiheeseen liittyvät asiasanat: