Olet täällä

10.10.2018 - 11:02

150 unelmaa -kampanjassa alkoi loppukiri

Kuusamo 150 unelmaa.jpg

Kuusamon kaupungin juhlavuoden kunniaksi käynnissä olevassa 150 unelmaa -kampanjassa on alkanut loppukiri. Tavoitteena on saada toteutettua  tämän vuoden aikana 150 ikäihmisen unelma ja nyt ollaan jo puolenvälin paremmalla puolella. 

Unelmien toteuttajia ja vapaaehtoisia auttajia on löytynyt kampanjan aikana yllin kyllin, siitä kiitos kaikille auttajille! Unelmista toteen ovat käyneet esimerkiksi kirkkovenesoutu, kirkossa ja hautausmaalla käynti, uusi kampaus ja jalkojenhoito, huuliharpun ja sippiviulun soitot ja pizzapäivällinen, retket Kirkkosaareen, lapsuuden koskimaisemaan ja karhunkuvauskojulle. On myös leivottu yhdessä, marjastettu ja maalattu tauluja. 

Pienikin teko voi olla unelmien täyttymys

Kampanjan ideana on tarjota pienin, konkreettisin teoin 150 elämystä ja ilonhetkeä kuusamolaisille ikäihmisille. Samalla vapaaehtoisilla, yhdistyksillä ja yrityksillä on mahdollisuus osallistua ja tehdä hyvää. 

Kampanja haastaa kuuntelemaan ikäihmisiä – omia vanhempia, isovanhempia, naapureita ja tuttavia – tarkalla korvalla. Unelma voi olla piilotettu sivulauseeseen tai sanojen väliin: raskaitakin aikoja eläneet ovat usein sitä mieltä, että kaikki on nyt elämässä hyvin, ei meiltä mitään puutu. Silti pieni yllätys arkipäivässä piristää ja tuo vaihtelua arkipäivään. Toteutettavat unelmat voivat olla mitä tahansa aineellista tai aineetonta. Ne ovat tekoja, eivät rahaa. Ideana on toteuttaa ikäihmisten omia, ei heidän läheistensä toiveita.

Tule mukaan Kuusamon juhlavuoden kampanjaan!

Voit ilmoittaa unelman, ilmoittautua avustajaksi tai sponsoriksi tällä lomakkeella. Voit myös täyttää ja palauttaa lomakkeen laatikkoon kaupungintalolla, seurakuntatalolla, Muistipirtillä ja Toimintakeskus Porkkapirtillä. Unelmien toteutumista voit seurata Facebookissa.

Lisätietoja

  • Erja Paakkari, puh. 040 860 0090, erja.paakkari(a)kuusamo.fi, Vanhassa vara parempi -hankkeen projektityöntekijä.
  • Eine Korhonen, puh. 040 751 2175, eine.korhonen(a)koillismaanseudumuisti.fi, Tuuhan Völöjyyn -hankkeen projektityöntekijä.
  • Marjatta Karvola, puh. 050 591 3440, marjatta.karvola(a)evl.fi, Kuusamon seurakunta.
  • Pirkko Määttä, puh. 040 860 0110, pirkko.maatta(a)kuusamo.fi, Kuusamon kaupungin hyvinvointikoordinaattori.
  • Susanna Veteläinen, puh. 040 860 8768, susanna.vetelainen(a)kuusamo.fi, Kuusamon kaupungin palveluohjauksen ja kuntoutuspalvelujen esimies.    
     

Uusimmat