Olet täällä

Pohjolan pidot

Tapahtuman ajankohta: 
La 24.3.2018 klo 14:00 – 17:00
Paikka: 
Ravintola Hotku (Original Sokos Hotel Kuusamo)
Hintatieto: 

Aikuiset 35 eur. Alle 12-vuotiaat 17,50 eur. Lippuja myy Matkailukeskus Karhuntassu (avoinna ma-pe klo 9-17, la klo 10-16). Vain käteismaksu. Myös hallituksen jäsenet myyvät lippuja.

Ikäraja: 
S
Osoite: 
Kirkkotie 23
93600
Kuusamo
Tapahtuman järjestäjän tiedot: 
Tapahtuman järjestäjä: 
Kuusamon Pohjola-Norden ry
Puhelinnumero(t): 
Matkapuhelin
040-5716958
Jari Karjalainen
  • jarikarjalainen

Pohjolan Pidoissa juhlitaan 150-vuotiasta Kuusamoa

Kuusamon Pohjola-Norden ry järjestää tänä vuonna perinteiset Pohjolan pidot Kuusamon juhlavuoden merkeissä lauantaina 24.3. klo 14 alkaen. Tällä kertaa juhlapaikkana on ravintola Hotku ja listalla on kuusamolaisia herkkuja, mm. paistettuja muikkuja, riisivelliä, lihalootaa, lohta, rieskaa höppävoin kera, hillakiisseliä ja leipäjuustoa. Paikkoja rajoitetusti! 

 

Pohjolan Pidoissa juhlitaan 150-vuotiasta Kuusamoa

Kuusamon Pohjola-Norden ry järjestää tänä vuonna perinteiset Pohjolan pidot Kuusamon juhlavuoden merkeissä lauantaina 24.3. klo 14 alkaen. Tällä kertaa juhlapaikkana on ravintola Hotku ja listalla on kuusamolaisia herkkuja, mm. paistettuja muikkuja, riisivelliä, lihalootaa, lohta, rieskaa höppävoin kera, hillakiisseliä ja leipäjuustoa.

Juhlapuheen pitää Helena Palosaari. Juhlaväki pääsee testaamaan kotiseudun tuntemustaan tietokilpailussa, jossa paras seurue tietysti palkitaan. Ohjelmassa on myös arpajaiset, kuusamolaista musiikkia ja kahavinryystökilipailut.  

Pitojen liput maksavat 35 € aikuisilta, lapset (alle 12 v) 17,50 €. Lippuja voi ostaa Karhuntassusta ja Pohjola Nordenin hallituksen jäseniltä. Halutessaan pitoihin voi pukeutua retrohenkiseen asuun tai kansallispukuun. Pitoihin ovat tervetulleita myös yhdistykseen kuulumattomat vieraat.

Liput myydään tapahtumaan vain ennakkoon (lippuja ei myydä ovelta). Matkailukeskus Karhuntassu myy lippuja osoitteessa Torangintaival 2. Avoinna ma-pe klo 9-17, la klo 10-16. Vain käteismaksu.