Olet täällä

Kuusamo Nature Photo 25v. Juhlafestivaali

Tapahtuman ajankohta: 
La 12.9.2020 klo 9:00 – 19:00
Ikäraja: 
S
Tapahtuman järjestäjän tiedot: 
Olemassa oleva palveluntarjoaja: 
Kuusamon kaupunki/Kulttuuritoimi
Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero(t): 
040 860 8800

NATURE PHOTO NÄHDÄÄN VIRTUAALISESTI

Kuusamo Nature Photo 2020 -tapahtuma toteutuu tänä vuonna virtuaalisesti. Kolmipäiväinen tapahtuma tiivistetään nyt kolmetuntiseksi ohjelmaksi, jota luontokuvien ystävä voi seurata tietokoneelta ja mobiililaitteestaan paikasta riippumatta.

Lauantaina 12.9. Järjestettävässä virtuaalifestivaalissa on mukana samoja ohjelmaelementtejä kuin aiemminkin: musiikkia, palkittavat luontokuvat, vaikuttavia luontokuvaesityksiä ja valokuvaajahaastatteluja. Ohjelman käsikirjoittaa ja juontaa television luonto-ohjelmista tuttu toimittaja, luontokuvaaja Kimmo Ohtonen.

Kuusamo Nature Photo -tapahtumalla on pitkät perinteet. Vuodesta 1995 lähtien järjestettynä se on vakiinnuttanut asemansa luontovalokuvaajien vuodenkierrossa. Tämäkään syksy ei tuota pettymystä; tilaisuutta ei peruta poikkeusolojen vuoksi. Asian harrastajille tarjoutuu mahdollisuuden nähdä huippuluokan kuvia sekä kuulla tarinota kameran takaa.

”Haluamme toimia vastuullisesti ja pyrimme välttämään mahdolliseen toiseen aaltoon liittyvät riskit. On valitettavaa, että osallistujille tärkeät fyysiset kohtaamiset eivät tällä kertaa ole mahdollisia. Uskon että nyt virtuaalisesti toteutettava tapahtuma tavoittaa kuitenkin suuren joukon uutta yleisöä, joka haluaa vuoden kuluttua tulla paikan päälle Kuusamoon”, sanoo Kuusamon kaupungin kulttuuritoimen johtaja Ulla Ingalsuo-Laaksonen.

Lisätiedot: www.kuusamonaturephoto.fi/
www.kuusamo-opisto.fi/
www.hannuhautala.fi/

Lisätietoja antaa

Sijainti