Olet täällä

Keskustelu- ja tiedotustilaisuus dynaamisen lähi- luomu- ja pientuotannon hankintajärjestelmän mahdollisuuksista

Tapahtuman ajankohta: 
Ma 20.1.2020 klo 15:00
Paikka: 
Kuusamon kaupungin kaupungintalo/valtuustosalin takaosa
Ikäraja: 
S
Osoite: 
Käyntiosoite
Keskuskuja 6
93600
Kuusamo
Tapahtuman järjestäjän tiedot: 
Tapahtuman järjestäjä: 
Oulun kaupunki, Monetra Oulu oy, Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät/Hankintakeino
Sähköpostiosoite: 
Puhelinnumero(t): 
Matkapuhelin
040 834 8795
Helena Kela

Tervetuloa luomaan elinvoimaa Pohjois-Suomeen ja kuulemaan, mitä mahdollisuuksia dynaaminen hankintajärjestelmä antaa alan toimijoille.

Keskustelu- ja tiedotustilaisuus maanantaina 20.1. klo 15 Monetra Oulu (Nuottasaarentie 5), auditorio. Tilaisuus lähetetään etäyhteyden kautta Kuusamon kaupungin valtuustosalin takaosaan.

Haluamme hyödyntää lähi-, luomu- ja pientuottajien tuotteita laajemmin julkisen puolen ammattikeittiöissä. Tämän vuoksi perustamme dynaamisen hankintajärjestelmän lähi-, luomu- ja pientuottajien sekä tilaajien yhteistyön sekä tuotteiden käytön lisäämiseksi.

Kutsummekin Teidät osallistumaan keskusteluun perustettavasta dynaamisesta hankintajärjestelmästä. Pyrkimyksenämme on saada alan toimijoita koko Pohjois-Suomen alueelta paikalle mahdollisimman laajasti. Mikäli et pääse paikalle, tilaisuuteen voi osallistua myös etänä. Etäosallistujille lähetetään linkki ennen tilaisuutta. Tilaisuuteen on kutsuttu myös median edustajia.

Ohjelmassa tulevan hankintajärjestelmän yleisesittely sekä vapaata keskustelua osallistujien palautteesta sekä toiveista koskien hankintajärjestelmää.  

 

Keskustelua alustamassa Oulun kaupunki, Monetra Oulu ja Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät / Hankintakeino